Αγρίνιο: Τους έπιασαν επ’ αυτοφώρω για αγοραπωλησία κοκαΐνης – Δύο συλλήψεις

Συνελήφθησαν για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών δύο άνδρες στο Αγρίνιο. Μάλιστα, οι συλλήψεις που έγιναν χθες (31/08) αφορούν σε άτομα γνωστά στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα τις πληροφορίες του agrinionews.gr, σε βάρος του ενός σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση και πώληση ναρκωτικών, ενώ σε βάρος του άλλου σχηματίστηκε δικογραφία για αγορά ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου εντόπισαν τον κατηγορούμενο διακινητή έξω από την οικία του, όπου συναντήθηκε με τον έτερο συλληφθέντα και του πούλησε 2,1 γραμμάρια κοκαΐνης και 0,9 γραμμάρια κάνναβης, έναντι χρηματικού ποσού.

Σε σωματικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον φερόμενο ως διακινητή των ναρκωτικών, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση των ναρκωτικών και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ στην κατοχή του φερόμενου ως αγοραστή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε έρευνες που ακολούθησαν σε δυο οικίες στο Αγρίνιο και σε περιοχή της Ευρυτανίας, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, με την συνδρομή της ΟΠΚΕ βρήκαν και κατέσχεσαν 53,5 γραμμάρια κοκαΐνης, 2,4 γραμμάρια κάνναβης, 5.650 ευρώ και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ