Αγρίνιο: Αστυνομικός παρέδωσε τσαντάκι με 5.000 ευρώ που βρήκε η σύζυγός του

Σε μία αξιέπαινη ενέργεια προχώρησε ένας αστυνομικός στο Αγρίνιο, όπου η σύζυγός του βρήκε πορτοφόλι με 5.000 ευρώ και εκείνος φρόντισε να επικοινωνήσει με την Υπηρεσία του για να βρεθεί ο κάτοχος του.

Μέσα εκτός από το μεγάλο αυτό ποσό, υπήρχε και πανάκριβο κινητό τηλέφωνο αλλά και τα προσωπικά έγγραφα του κατόχου. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, με ανακοίνωσή της, εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συγχαρητήρια για την αξιέπαινη πράξη αστυνομικού που υπηρετεί στο Α.Τ. Αγρινίου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συγχαρητήρια για την αξιέπαινη πράξη αστυνομικού που υπηρετεί στο Α.Τ. Αγρινίου, ο οποίος παρέδωσε τσαντάκι που περιείχε πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, κινητό τηλέφωνο μεγάλης αξίας, καθώς και άλλα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Συγκεκριμένα, σήμερα πρωινές ώρες, στην πόλη του Αγρινίου ανευρεθεί από την σύζυγο του αστυνομικού το παραπάνω τσαντάκι και άμεσα ο εν λόγω αστυνομικός ενημέρωσε την Υπηρεσία. Ο κάτοχος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ανωτέρω αστυνομικό, ο οποίος και του παρέδωσε το τσαντάκι με το περιεχόμενό του. Η πράξη του τιμά ιδιαίτερα την Ελληνική Αστυνομία, δείχνει το ήθος που τον διακρίνει και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για ολόκληρη την κοινωνία μας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ