Άγρια ληστεία στο Μενίδι: Έσερνε γυναίκα στο έδαφος για να της αρπάξει την τσάντα

Θύμα άγριας επίθεσης από έναν άνδρα που δεν δίστασε να την σύρει στον δρόμο, προκειμένου να αρπάξει την τσάντα της, έπεσε μία γυναίκα που εργάζεται σε σούπερ μάρκετ στο Μενίδι, το απόγευμα της Παρασκευής (2/6).

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας που επέβαινε σε μηχανάκι άρπαξε την τσάντα της γυναίκας, την ώρα που βγήκε από το κατάστημα. Ο δράστης τράβηξε με δύναμη την τσάντα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει στο έδαφος, ενώ συνέχισε να την σέρνει για αρκετά μέτρα, με αποτέλεσμα εκείνη να τραυματιστεί στον λαιμό και το σώμα της.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ήταν τέτοια η δύναμη με την οποία έσερνε ο δράστης το θύμα, που θα μπορούσε να πνιγεί από το λουράκι της τσάντας. Πολίτης που είδε το περιστατικό ειδοποίησε την αστυνομία δίνοντας τα χαρακτηριστικά του δράστη, ο οποίος είχε φροντίσει να κρύψει την πινακίδα κυκλοφορίας της μηχανής με ταινία. Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο, που αποτελεί στέκι τοξικομανών, και μέσα σε περίπου 10 λεπτά εντόπισαν τον δράστη.

Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό μέσα σε καταυλισμό, όπου τελικά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν 38χρονο παλιό γνώριμο των Αρχών, ο οποίος είναι σεσημασμένος για ναρκωτικά και ληστείες.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι βρέθηκε και το μηχανάκι που χρησιμοποίησε στην επίθεση, κάτω από τη σέλα του οποίου βρισκόταν το πορτοφόλι του θύματος.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένη. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και σωματικές βλάβες, ενώ την έρευνα ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Μενιδίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ