Άγρια κακοποίηση 19χρονης εγκύου από τον σύντροφό της – Τι κατήγγειλε η μητέρα της

Μια εγκυμονούσα στον 9ο μήνα, ηλικίας 19 ετών, δέχτηκε άγρια κακοποίηση από τον σύντροφό της το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Ζάκυνθος: Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση κακοποίησης των δύο παιδιών από την μητέρα τους – Ο εφιάλτης των 3 ετών και η αυτοχειρία του συζύγου

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, ο δράστης την τράβηξε από τα μαλλιά, τη χτύπησε σε όλο της το κορμί, της έριξε γροθιές, κλωτσιές και γονατιές, την έβρισε και την απείλησε με κίνδυνο της ζωής τόσο του μωρού όσο και της ιδίας.

«Πήγε δυο φορές να τη σκοτώσει, έγκυος γυναίκα, στον μήνα της είναι και το παιδί χτύπησε μέσα» κατήγγειλε η μητέρα της στο Star.

Συγκλονιστική ιστορία: Έχασε και τα δύο πόδια του λόγω άγριας κακοποίησης από τους γονείς του – Το χειρουργείο που μπορεί να του αλλάξει τη ζωή

Η νέα γυναίκα μεταφέρθηκε στο «Τζάνειο» σε ημιλυπόθυμη κατάσταση. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται, πέντε μέρες πριν ο εν λόγω άνδρας της είχε προκαλέσει τροχαίο με σκοπό να κάνει κακό σε εκείνη και στο αγέννητο παιδί τους. Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες, ενώ είναι άγνωστη η υγεία του βρέφους και της άτυχης γυναίκας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ