Άγιος Παντελεήμονας: Εφιαλτικές στιγμές για 24χρονη – 46χρονος την παρακολουθούσε επίμονα και την θώπευσε στο στήθος

Την επίμονη και εμμονική παρακολούθηση που βίωνε μία 24χρονη, από έναν 46χρονο από το φθινόπωρο του 2023, κατήγγειλε η ίδια στο Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα την Δευτέρα (08/04), με αποτέλεσμα οι Αρχές να προχωρήσουν στην σύλληψή του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία ο 46χρονος εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ήταν γείτονες, την επισκεπτόταν επανειλημμένα στο σπίτι της και στην δουλειά της, με ασήμαντες αφορμές. Παράλληλα, την καλούσε και στο κινητό της τηλέφωνο, χωρίς να σέβεται πως εκείνη δεν το επιθυμεί. Η 24χρονη τόνισε ότι η συμπεριφορά του της προκαλούσε φόβο και ανησυχία.

Δύο ημέρες πριν από τη σύλληψη του, ο 46χρονος την προσέγγισε ξανά στο σπίτι της, και απαίτησε να βγάλουν μια φωτογραφία, ενώ στη συνέχεια την θώπευσε στο στήθος.

Στη συνέχεια, η παθούσα προέβη σε καταγγελία, με τους αστυνομικούς του Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα, σε συνεργασία με την ομάδα ΔΙΑΣ, να προχωρούν στην σύλληψή του στα όρια του αυτοφώρου, έξω από το σπίτι του. Στο κινητό του βρέθηκε και κατασχέθηκε η επίμαχη φωτογραφία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για «Απειλή και Προσβολή Γενετησίας Αξιοπρεπείας».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ