Άντζελα Δημητρίου: Ανέβαλε το ραντεβού με την δικηγόρο της – Ανατροπή στις σχέσεις με την κόρη της

Τον τελευταίο καιρό η σχέση της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι η λαϊκή τραγουδίστρια σκόπευε να κινηθεί νομικά εναντίον της άλλης πλευράς.

Σύμφωνα όμως με τα όσα είπε σήμερα (10/4) ο Γιάννης Πουλόπουλος, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η Άντζελα Δημητρίου έχει “παγώσει” τα πάντα και δεν θέλει να προχωρήσει η διαδικασία. 

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Είχαμε ακούσει ότι μπορεί να φτάσουν στα δικαστήρια. Όπως είχε πει και στην εκπομπή μας η κυρία Βάσια Καπερνάρου, σκόπευε να κινηθεί νομικά η Άντζελα Δημητρίου απέναντι σε όλα αυτά που έχουν ειπωθεί από την άλλη πλευρά».

«Αυτό λοιπόν που μαθαίνω τώρα είναι ότι υπάρχει μια ανατροπή. Η Άντζελα Δημητρίου είχε ραντεβού την προηγούμενη εβδομάδα με την δικηγόρο της, Βάσια Καπερνάρου στο οποίο δεν εμφανίστηκε ποτέ. Μάλιστα, η τραγουδίστρια έχει “παγώσει” τα πάντα, δεν θέλει να προχωρήσει η διαδικασία γιατί και ψυχολογικά δεν είναι πολύ καλά μετά τον θάνατο της μητέρας της», πρόσθεσε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Θέλει τα πάντα να ηρεμήσουν, να ηρεμήσει και η ίδια πρωτίστως και μετά να δει τι μέλλει γενέσθαι», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ