Άγιοι Ανάργυροι: «Το περιπολικό δεν είναι ταξί» – Η απάντηση της Άμεσης Δράσης στην 28χρονη

Νέες αποκαλύψεις για τη γυναικοκτονία με θύμα την 28χρονη Κυριακή στους Αγίους Αναργύρους έρχονται στο φως της δημοσιότητας.  Μέσα από αυτές προκύπτουν μία σειρά από ερωτήματα για τους αστυνομικούς που είχαν βάρδια το βράδυ της Δευτέρας 1/4 τόσο στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων όσο και στο κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Χαρακτηριστική είναι η συνομιλία του θύματος με το κέντρο της Άμεσης Δράσης, όπου κάλεσε η 28χρονη για να ζητήσει περιπολικό για την ασφάλειά της.

Η 28χρονη αφού εξηγεί στην Άμεση Δράση τι έχει συμβεί, ζητά περιπολικό. «Το περιπολικό δεν είναι ταξί. Θα στείλω αν είναι στο σπίτι σας» ήταν η απάντηση που πήρε. Στη συνέχεια, της ζητούν να πει πού βρίσκεται και να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Όμως δεν πρόλαβε. Λίγο μετά έπεσε νεκρή, από τα χέρια του πρώην συντρόφου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κλήση διαρκεί συνολικά 7-8 λεπτά, όμως η συνομιλία της 28χρονης με το 100 είναι μόλις 1 λεπτό. Μετά, η συνομιλία κόβεται απότομα, η 28χρονη δέχεται επίθεση από τον 39χρονο και ακούγονται ουρλιαχτά. Η γυναικοκτονία καταγράφηκε σε ζωντανή μετάδοση.

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ