Άγιοι Ανάργυροι: Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

Σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος, νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου «Αττικόν» ο 39χρονος προφυλακισμένος δράστης για την άγρια δολοφονία της 28χρονης Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους, έπειτα από την απόπειρα αυτοκτονίας του.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο 39χρονος σηκώθηκε από το κρεβάτι και όταν ο συγκρατούμενος τον ρώτησε που πάει, εκείνος απάντησε: «τουαλέτα». Ύστερα από 7 λεπτά, μπήκαν και πάλι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στο κελί και τον βρήκαν μέσα στην τουαλέτα.

Ο 39χρονος εντοπίστηκε λιπόθυμος, πεσμένος στο έδαφος και με εμφανή σημάδια στο λαιμό, περίπου στη 01:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (7/4).

Όπως μετέδωσε χθες το enikos.gr, ο δράστης της δολοφονίας, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, επιχείρησε να αυτοκτονήσει, χρησιμοποιώντας τις γάζες που είχε στον λαιμό του για τα τραύματά του, τα οποία προκάλεσε ο ίδιος με το μαχαίρι που δολοφόνησε την Κυριακή, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Συγκεκριμένα, αρχικά προσποιούταν ότι κοιμόταν καθώς, ανά 20 λεπτά γίνονταν έλεγχοι στο κελί από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Στην συνέχεια, κατευθύνθηκε στην τουαλέτα, και φέρεται να πέρασε τις γάζες στις σωληνώσεις και προσπάθησε να απαγχονιστεί. Όταν εντοπίστηκε, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του έκαναν ΚΑΡΠΑ.

Για το περιστατικό έχει διαταχθεί έρευνα από τον εισαγγελέα των φυλακών.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ