Άγιοι Ανάργυροι: Ο δολοφόνος της Κυριακής είχε κάνει χρήση κοκαΐνης πριν την σκοτώσει

Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία της Κυριακής. Η τοξικολογική εξέταση του δράστη έδειξε ότι, εκτός από χάπια και αλκοόλ, είχε κάνει χρήση κοκαΐνης αλλά και άλλων ναρκωτικών ουσιών πριν το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους. Ειδικοί εξηγούν ότι παρά το κοκτέιλ των ουσιών ήταν απόλυτα λειτουργικός και γνώριζε ακριβώς τι έκανε.

«Κατανάλωσα κρασί και ουσίες», είπε στην απολογία του ο δολοφόνος της Κυριακής, χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιες είναι αυτές οι ουσίες. Τις αποκάλυψε η τοξικολογική έκθεση στις 2 Απριλίου, λίγες ώρες μετά το έγκλημα.

Σύμφωνα με το Star, ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής βρέθηκε θετικός σε αμφεταμίνες, κανναβινοειδή, κοκαΐνη, οπιούχα και βαρβιτουρικά. Στις δε Βενζοδιαζεπίνες που αντιστοιχούν σε αγχολυτικά – ηρεμιστικά χάπια, η συγκέντρωση που εντοπίστηκε ήταν εξαιρετικά υψηλή. Την επόμενη ημέρα, στις 3 Απριλίου, η τοξικολογική εξέταση τον βγάζει αρνητικό στα ναρκωτικά και η τιμή στις βενζοδιαζεπίνες πέφτει.

Άγιοι Ανάργυροι δολοφόνος κοκαΐνη

Με δεδομένο ότι όπως έχει αποκαλυφθεί ο δράστης έχει νοσηλευθεί δύο φορές ως τοξικομανής, ειδικοί εξηγούν την επίδραση που είχαν τα ναρκωτικά πάνω του. Αυτό που συμπεραίνεται είναι ότι ο 39χρονος έκανε χρήση ναρκωτικών, ενώ σχεδίαζε τη δολοφονία της Κυριακής με δεδομένο ότι η οικογένεια του κοριτσιού κάνει λόγο για προμελετημένο έγκλημα.

Άγιοι Ανάργυροι: Η Κυριακή είχε φωτογραφίες του δολοφόνου στην τσάντα της

Σύμφωνα με το Star, η Κυριακή, όταν έφθασε στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, είχε μέσα στην τσάντα της δύο φωτογραφίες του δράστη αλλά και πέντε σελίδες από ιδιόχειρες σημειώσεις του.

Ήταν τα στοιχεία που αποδείκνυαν τις απειλές του προς εκείνη αλλά και την ταυτότητά του. Μόνο που κανείς δεν τη ρώτησε ποιος είναι ο άνθρωπος που της προκαλεί φόβο. Όταν τα βρήκαν οι αστυνομικοί, είναι πλέον αργά.

Μάλιστα ο δολοφόνος της Κυριακής είχε στο τσαντάκι του 10 ηρεμιστικά χάπια, τη μωβ θήκη του φονικού μαχαιριού αλλά και το εισιτήριο με το οποίο ταξίδεψε την προηγούμενη ημέρα από την Άρτα.

Κατέθεσε στις Αρχές και ο φίλος της Κυριακής

Ο φίλος του Κυριακής που βρισκόταν ακριβώς δίπλα της τη στιγμή του εγκλήματος κατέθεσε συμπληρωματικά στο τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων. Επανέλαβε ότι εκείνος ήταν που ειδοποίησε έντρομος τους αστυνομικούς για τη δολοφονία που είχε γίνει στην πόρτα του αστυνομικού τμήματος, μία ανάσα από τον φρουρό.

Ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης δεν είχε καταλάβει ότι μαχαιρώθηκε η Κυριακή – «Έχω πάθει σοκ, το ακούω live»

Ακόμη ένα ηχητικό ντοκουμέντο είδε το φως της δημοσιότητας από το μοιραίο βράδυ που σημειώθηκε η άγρια δολοφονία της Κυριακής, η οποία έπεσε νεκρή από τις πολλαπλές μαχαιριές που δέχθηκε έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

Στο νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους, ακούγεται να μιλάει ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης μετά τη δολοφονία της κοπέλας, χωρίς να έχει καταλάβει ακόμα τι έχει συμβεί.

Συγκεκριμένα, στο νέο ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσιάζει το Mega, φαίνεται πως μέχρι και την τελευταία στιγμή ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης, δεν έχει καταλάβει ακόμη τι έχει συμβεί, ενώ άκουσε την κραυγή της την στιγμή που την δολοφονούσε ο πρώην σύντροφός της, αλλά και τον φίλο της που την συνόδευσε στο Α.Τ. να φωνάζει «την σκότωσε».

Παρόλα αυτά, ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης, πάλι δεν είχε καταλάβει ποιος μαχαίρωσε ποιον. «Έχω πάθει σοκ. Αν θες έλα να ακούσεις, το ακούω live» ακούγεται να λέει ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης στο νέο ηχητικό ντοκουμέντο του LiveNews.

Ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης, ακούγεται να ρωτάει πάνω από μία φορά, αν η Κυριακή τον ακούει ακόμα και αφού έπεσε νεκρή, ενώ στη συνέχεια περιγράφει στους συναδέλφους του πως «πήγε ο φίλος της να την προστατεύσει από τον πρώην σύντροφό της κι έφαγε τις μαχαιριές».

Είναι συγκλονιστικό πως ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης, ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε με την αδικοχαμένη Κυριακή, ούτε τότε είχε καταλάβει τι είχε συμβεί. Πίστευε πως αυτός που δέχτηκε τις μαχαιριές ήταν ο 37χρονος φίλος της Κυριακής.

«Δεν την άφηνε να βγαίνει από το σπίτι μόνη της, ούτε να πηγαίνει στους γονείς της» λέει η θεία της Κυριακής

Η θεία της Κυριακής, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, και τόνισε ότι ο 39χρονος δεν ήθελε η Κυριακή να βγαίνει από το σπίτι μόνη της, για να πάει οπουδήποτε, ακόμη και στους γονείς της.

«Της έλεγε “αν οι γονείς σου δεν θέλουν εμένα, δεν θα θέλουν ούτε κι εσένα”. Δεν την άφηνε να βάλει όμορφα ρούχα. Είχε τους κωδικούς της στο facebook, τα πάντα, την παρακολουθούσε ακόμα κι όταν το κορίτσι μιλούσε στο messenger μαζί μου, εκείνη μου έλεγε “δεν είμαι μόνη μου”. Ουσιαστικά εκείνη τον συντηρούσε οικονομικά» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Σε άλλη, παλιότερη περίοδο, τον είχε βοηθήσει να βρει δουλειά στον δικό της εργοδότη, και εργάστηκαν μαζί. Στη δουλειά εκείνη, μία φορά που εκείνος αρρώστησε, δεν της επέτρεψε να πάει ούτε εκείνη, λέγοντάς της ότι αν πήγαινε, και αν οδηγούσε το επαγγελματικό όχημα άλλος άνδρας αντί για τον ίδιο, θα μπορούσε ο άνδρας εκείνος να την παρενοχλήσει σεξουαλικά. Όταν την κακοποιούσε, εκείνη τον κάλυπτε. Όταν τη ρωτούσε κάποιος για τα σημάδια που της άφηνε, απαντούσε παραδείγματος χάριν ”Χτύπησα στην πόρτα”. Κάποια στιγμή είχε χωρίσει από τον κατηγορούμενο, είχε μετακομίσει στη μητέρα της, είχε μείνει εκεί επί μία εβδομάδα και εκείνος της έλεγε “Αν δεν επιστρέψεις θα αυτοκτονήσω” και ξανά πήγαινε μαζί του».

Τέσσερις φρουροί φυλάνε συνεχώς τον δολοφόνο της Κυριακής στο Τζάνειο νοσοκομείο

Σε ειδικό διαμορφωμένο δωμάτιο κρατούμενων στο Τζάνειο νοσοκομείο βρίσκεται ο 39χρονος δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής, με τέσσερις φρουρούς να παρακολουθούν την κάθε του κίνηση ανά πάσα ώρα και στιγμή, έπειτα από την απόπειρα αυτοκτονίας του στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Φυλάσσεται από 4 φρουρούς, ενώ συνήθως όταν πρόκειται για κρατούμενους, υπάρχουν 2 φρουροί. Ο συγκεκριμένος φυλάσσεται από ισχυρές δυνάμεις. Βρίσκεται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ο οποίος έχει λιγότερα πράγματα μέσα στο δωμάτιο από ότι ένας κανονικός θάλαμος, προκειμένου να μην κάνει κακό στον εαυτό του, να υπάρχει ασφάλεια τόσο για τον ίδιο όσο και για εμάς. Υπάρχει συνεχής οπτική επαφή» ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο κ. Παλιοκαρίτης, πρόεδρος εξωτερικών υπαλλήλων σωφρονιστικών καταστημάτων.

Σχετικά με την κατάσταση του 39χρονου, ο κ. Παλιοκαρίτης είπε πως «δεν είναι και στα καλύτερά του, δεν σηκώνεται εύκολα, καθώς έχει βγει μόλις από την εντατική».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, τόνισε πως γίνονται πράγματα που στερούνται της λογικής.

«Ο ασθενής νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ, οι γιατροί έκριναν ότι είναι σταθερή η κατάστασή του και μπορεί να γυρίσει στις φυλακές. Εκεί, υπάρχει νοσοκομείο, αλλά μπορεί να συνεχίσει την θεραπεία του, παίρνει μία αντιβίωση. Δεν πήγε στο Τζάνειο γιατί είναι νοσοκομείο ασφαλείας, αλλά επειδή εφημέρευε και τώρα νοσηλεύεται στον 3ο όροφο στην Γ’ Χειρουργική Κλινική. Είναι δυνατόν να απασχολούνται άνθρωποι από την αστυνομία, για να φυλάνε έναν κρατούμενο στο Τζάνειο, χωρίς να υπάρχει λόγος υγείας, και να μην γυρίζει στις φυλακές;» αναρωτήθηκε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ