Λάρισα: Πρωτοφανείς εικόνες σε παιδική χαρά – Ανήλικοι πετούσαν πέτρες σε παιδιά – ΦΩΤΟ

Σκηνές τρόμου για τους γονείς, αλλά και για τα παιδιά τους εκτυλίχθηκαν σήμερα το απόγευμα στην παιδική χαρά του πάρκου Αλκαζάρ στη Λάρισα, όταν ξαφνικά βρέθηκαν αντιμέτωποι με “βροχή” από πέτρες.

Λάρισα: Πέθανε ξαφνικά ο αντιδήμαρχος Κιλελέρ, Αλέκος Χονδρονάσιος

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, μια παρέα αλλοδαπών ανηλίκων, ηλικίας 16 – 17 χρονών, ύστερα από κατανάλωση αλκοόλ ξεκίνησαν να κάνουν φασαρία και να εκτοξεύουν πέτρες προς τη μεριά της παιδικής χαράς, όπου εκείνη τη στιγμή παίζανε παιδιά ηλικίας 2 – 3 ετών μαζί με τους γονείς τους.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι προέβησαν σε συστάσεις στην παρέα των ανηλίκων, ώστε να καταλαγιάσουν τα πνεύματα.

Αναστάτωση με παρέα νεαρών στη Λάρισα – Φώναζαν και πετούσαν πέτρες σε παιδική χαρά με δίχρονα παιδιά Αναστάτωση με παρέα νεαρών στη Λάρισα – Φώναζαν και πετούσαν πέτρες σε παιδική χαρά με δίχρονα παιδιά Αναστάτωση με παρέα νεαρών στη Λάρισα – Φώναζαν και πετούσαν πέτρες σε παιδική χαρά με δίχρονα παιδιά Αναστάτωση με παρέα νεαρών στη Λάρισα – Φώναζαν και πετούσαν πέτρες σε παιδική χαρά με δίχρονα παιδιά

πηγή φωτογραφιών: onlarissa.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ