Άγιοι Ανάργυροι: «Δεν την αφήνουν να ησυχάσει ούτε τώρα» ξεσπά ο πατέρας της Κυριακής

Δεν την αφήνουν να ησυχάσει ούτε τώρα που την σκότωσε ο δικός τους άνθρωπος, ξέσπασε ο πατέρας της Κυριακής που δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, αναφερόμενος σε δηλώσεις που έκανε ένας συγγενής του γυναικοκτόνου για την σχέση που διατηρούσε ο ίδιος με την κόρη του.

Ο πατέρας της 28χρονης προειδοποιεί, μάλιστα, ότι εάν συνεχίσουν την σπίλωση του ονόματος της κόρης του, θα προχωρήσει σε κάθε νόμιμη ενέργεια.

Απαντώντας σε όσους υποστηρίζουν ότι ο ίδιος απουσίαζε από την ζωή της κόρης του και ότι δεν είχαν σχέσεις τα τελευταία 10 χρόνια, ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα λέει στον ΑΝΤ1 τα εξής:

«Μεγάλωσα το παιδί μου από την τρυφερή ηλικία των 6 ετών μόνος μου, με στερήσεις και θυσίες. Αυτό δεν αναιρείται από το γεγονός ότι όταν το παιδί μου μεγάλωσε, ανεξαρτητοποιήθηκε, όπως είναι φυσιολογικό και κάνουν τα περισσότερα παιδιά. Από τότε που έφυγε από το σπίτι, συζούσε με τον δολοφόνο της.

Είχα καθημερινή επικοινωνία με την κόρη μου και την συναντούσα πολύ συχνά. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, αντί να κάνουν τέτοιες δηλώσεις, θα έπρεπε να αλλάξουν το επώνυμό τους ή να κρύβουν τη συγγένεια.

Πώς είναι δυνατόν το παιδί μου να είχε οικογένεια την οικογένεια του δολοφόνου, αφού ήταν χωρισμένοι. Αν αυτά που ισχυρίστηκε περί δήθεν αμβλώσεως της κόρης μου ισχύουν, γιατί δεν τα γράφει ο δολοφόνος στην οκτασέλιδη επιστολή του.

Ντράπηκε και η ντροπή. Δεν την αφήνουν να ησυχάσει ούτε τώρα που την σκότωσε ο δικός τους άνθρωπος.

Αν συνεχίσουν αυτή την σπίλωση του ονόματος της κόρης μου, θα προχωρήσω σε κάθε νόμιμη ενέργεια».

Δείτε το βίντεο:

Ο δολοφόνος της Κυριακής είχε κάνει χρήση κοκαΐνης πριν την σκοτώσει

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν χθες, η τοξικολογική εξέταση του δράστη έδειξε ότι, εκτός από χάπια και αλκοόλ, είχε κάνει χρήση κοκαΐνης αλλά και άλλων ναρκωτικών ουσιών πριν από το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους. Ειδικοί εξηγούν ότι παρά το κοκτέιλ των ουσιών ήταν απόλυτα λειτουργικός και γνώριζε ακριβώς τι έκανε.

«Κατανάλωσα κρασί και ουσίες», είπε στην απολογία του ο δολοφόνος της Κυριακής, χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιες είναι αυτές οι ουσίες. Τις αποκάλυψε η τοξικολογική έκθεση στις 2 Απριλίου, λίγες ώρες μετά το έγκλημα.

Σύμφωνα με το Star, ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής βρέθηκε θετικός σε αμφεταμίνες, κανναβινοειδή, κοκαΐνη, οπιούχα και βαρβιτουρικά. Στις δε βενζοδιαζεπίνες που αντιστοιχούν σε αγχολυτικά – ηρεμιστικά χάπια, η συγκέντρωση που εντοπίστηκε ήταν εξαιρετικά υψηλή. Την επόμενη ημέρα, στις 3 Απριλίου, η τοξικολογική εξέταση τον βγάζει αρνητικό στα ναρκωτικά και η τιμή στις βενζοδιαζεπίνες πέφτει.

Άγιοι Ανάργυροι δολοφόνος κοκαΐνη

Με δεδομένο ότι, όπως έχει αποκαλυφθεί, ο δράστης έχει νοσηλευθεί δύο φορές ως τοξικομανής, ειδικοί εξηγούν την επίδραση που είχαν τα ναρκωτικά πάνω του. Αυτό που συμπεραίνεται είναι ότι ο 39χρονος έκανε χρήση ναρκωτικών, ενώ σχεδίαζε τη δολοφονία της Κυριακής με δεδομένο ότι η οικογένεια του κοριτσιού κάνει λόγο για προμελετημένο έγκλημα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ