Αγία Βαρβάρα: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την άγρια δολοφονία – Ο πεθερός περπατάει με την καραμπίνα στο χέρι

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας, λίγα λεπτά μετά την άγρια δολοφονία του 57χρονου από τον πεθερό του, το απόγευμα του Σαββάτου (24/2) στην Αγία Βαρβάρα.

Στο βίντεο, που μετέδωσε ο Alpha, διακρίνεται ο 69χρονος δράστης να περπατάει στον δρόμο, κρατώντας το φονικό όπλο στο χέρι του. Πίσω του, ακολουθεί η σύζυγός του, η οποία, φέρεται να τον είχε προτρέψει νωρίτερα να δολοφονήσει τον γαμπρό τους. «Ρίξ’ του, φά’ τον», φέρεται να φώναζε η σύζυγος του 69χρονου από το θυροτηλέφωνο, σύμφωνα με μαρτυρία που έχει στην διάθεσή της η ΕΛ.ΑΣ.

Στις εικόνες διακρίνεται ο δράστης να περπατάει με κατεύθυνση το Αστυνομικό Τμήμα, ενώ στην αυλή του σπιτιού τους βρίσκεται νεκρός ο 57χρονος γαμπρός τους, μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Στο μεταξύ, στα πλάνα φαίνονται και οι μηχανές της ΔΙΑΣ να κατευθύνονται στο σημείο του εγκλήματος. Τις αστυνομικές αρχές έχει ενημερώσει ο αστυνομικός γιος του δράστη. Όταν οι αστυνομικοί αντιλαμβάνονται τον δράστη, η μηχανή ακινητοποιείται, κάνει γρήγορα αναστροφή και κατευθύνεται προς τον ένοπλο πεθερό και την σύζυγό του. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, οι αστυνομικοί του περνούν χειροπέδες.

Σημειώνεται, ότι ο 69χρονος έστησε καρτέρι στον γαμπρό του και τον δολοφόνησε μπροστά στα μάτια της ανήλικης εγγονής του, ισχυριζόμενος πως προχώρησε στο έγκλημα, επειδή η κόρη του «δεν περνούσε καλά στο γάμο», κάτι που η ίδια διαψεύδει.

Στον 69χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ η σύζυγός του κατηγορείται για συνέργεια στην ανθρωποκτονία. Και οι δύο τους αναμένονται να απολογηθούν το πρωί της Τετάρτης.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ