Αγία Βαρβάρα: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι πριν από τη δολοφονία – «Μην μιλάς με πεθαμένους»-ΒΙΝΤΕΟ

Μια κουβέντα ήταν αρκετή για να οδηγήσει τον 69χρονο τραυματιοφορέα  στο να αρπάξει την καραμπίνα και να σκοτώσει τον γαμπρό του μπροστά στα μάτια της ανήλικης εγγονής του, το περασμένο Σάββατο στην Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με αυτήκοο μάρτυρα που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός  Alpha, την φράση αυτή φέρεται να είπε ο 57χρονος στην κόρη του.

«Τι κάνει η μητέρα σου, έχεις μιλήσει μαζί της;», φέρεται να ρώτησε ο 69χρονος την εγγονή του.

«Μη μιλάς σε πεθαμένους» υποστηρίζει ο μάρτυρας ότι είπε το θύμα στην κόρη του την ώρα που κατέβαιναν από τον 1ο όροφο για να φύγουν και συνάντησαν τον δράστη. Η γυναίκα του 57χρονου έλειπε από την Αθήνα.

Ωστόσο υπάρχει και δεύτερη μαρτυρία, που ανατρέπει την πρώτη, καθώς σύμφωνα με το  ρεπορτάζ της εκπομπής  T-LIFE, δίνει μία διαφορετική εκδοχή, σύμφωνα με την οποία, την φράση είπε ο 69χρονος για το θύμα.

Αδερφή 57χρονου γιατρού: «Είναι αδύνατο να κακοποίησε την γυναίκα του»

Η αδερφή του θύματος αναφέρει πως αγαπούσε πολύ την οικογένειά του και δεν θα έκανε με τίποτα κακό στην γυναίκα του. Ο δράστης φέρεται να προχώρησε στο έγκλημα επειδή νόμιζε πως η κόρη του κακοποιούνταν από τον άντρα της.

«Ήταν ένας άνθρωπος ήρεμος, καλόκαρδος, καλοπροαίρετος και ένας καταπληκτικός πατέρας. Όλα τα έδινε για την οικογένεια του. Δεν ξέρω τι έγινε, δεν με είχε πάρει κανένα τηλέφωνο ο αδελφός μου να μου πει αν είχε κάποιο πρόβλημα, δεν ξέρω… ο αδελφός μου είχε δικά του σπίτια, ίσως φοβόταν για τα παιδιά να μην αλλάξουν σπίτι και σχολείο μήπως όταν πήγαιναν Γυμνάσιο επειδή ήταν πολύ υπερπροστατευτικός μαζί τους.

Είναι αδύνατον να έχει κακοποιήσει τη σύζυγο του και τα παιδιά του, ήταν δοσμένος στην οικογένεια, ήταν πάρα πολύ καλός, άλλωστε και το Σαββατοκύριακο ήταν με τα παιδιά, από ότι έμαθα από τη νύφη μου, πήρε  το μεγάλο κορίτσι από ένα πάρτι και μετά θα γύριζε και στην επιστροφή έγινε αυτό το σκηνικό.

Δεν είχα ιδιαίτερες σχέσεις με την οικογένεια της νύφης μου, δεν τον είδα -τον πατέρα της- πολλές φορές ώστε να καταλάβω».

Οι γείτονες της οικογένειας περιγράφουν

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Αγίας Βαρβάρας από την στυγνή δολοφονία που σημειώθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, με θύμα τον 57χρονο γιατρό και θύτη τον 69χρονο πεθερό του  με την προτροπή, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, της συζύγου του δράστη.

Οι γείτονες περιγράφουν σοκαρισμένοι.

Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την άγρια δολοφονία

Η ίδια εκπομπή μετέδωσε και ένα βίντεο-ντοκουμέντο, λίγα λεπτά μετά την άγρια δολοφονία του 57χρονου από τον πεθερό του, το απόγευμα του Σαββάτου (24/2) στην Αγία Βαρβάρα.

Στο βίντεο, που μετέδωσε ο Alpha, διακρίνεται ο 69χρονος δράστης να περπατάει στον δρόμο, κρατώντας το φονικό όπλο στο χέρι του. Πίσω του, ακολουθεί η σύζυγός του, η οποία, φέρεται να τον είχε προτρέψει νωρίτερα να δολοφονήσει τον γαμπρό τους. «Ρίξ’ του, φά’ τον», φέρεται να φώναζε η σύζυγος του 69χρονου από το θυροτηλέφωνο, σύμφωνα με μαρτυρία που έχει στην διάθεσή της η ΕΛ.ΑΣ.

Στις εικόνες διακρίνεται ο δράστης να περπατάει με κατεύθυνση το Αστυνομικό Τμήμα, ενώ στην αυλή του σπιτιού τους βρίσκεται νεκρός ο 57χρονος γαμπρός τους, μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Στο μεταξύ, στα πλάνα φαίνονται και οι μηχανές της ΔΙΑΣ να κατευθύνονται στο σημείο του εγκλήματος. Τις αστυνομικές αρχές έχει ενημερώσει ο αστυνομικός γιος του δράστη. Όταν οι αστυνομικοί αντιλαμβάνονται τον δράστη, η μηχανή ακινητοποιείται, κάνει γρήγορα αναστροφή και κατευθύνεται προς τον ένοπλο πεθερό και την σύζυγό του. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, οι αστυνομικοί του περνούν χειροπέδες.

Σημειώνεται, ότι ο 69χρονος έστησε καρτέρι στον γαμπρό του και τον δολοφόνησε μπροστά στα μάτια της ανήλικης εγγονής του, ισχυριζόμενος πως προχώρησε στο έγκλημα, επειδή η κόρη του «δεν περνούσε καλά στο γάμο», κάτι που η ίδια διαψεύδει.

Στον 69χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ η σύζυγός του κατηγορείται για συνέργεια στην ανθρωποκτονία. Και οι δύο τους αναμένονται να απολογηθούν το πρωί της Τετάρτης.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ