Αγία Παρασκευή: Μέσω Instagram προσέγγισε ο 41χρονος την «13χρονη» – Το «ροζ» βίντεο και το ραντεβού που οδήγησε στην αποκάλυψη

Μέσω Instagram εντόπισε και προσέγγισε την δήθεν ανήλικη, ο 41χρονος που συνελήφθη για απόπειρα προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους στην Αγία Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 41χρονος άρχισε να συνομιλεί μέσω της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με μία «13χρονη κοπέλα».

Ωστόσο, το προφίλ αυτό ήταν ψεύτικο και δεν ανήκε σε «13χρονη», αλλά το είχαν δημιουργήσει και το διαχειρίζονταν δύο 17χρονοι. Μετά τις συνομιλίες, ο 41χρονος φέρεται να απέστειλε στην υποτιθέμενη «13χρονη» ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος, ενώ συμφώνησε να συναντηθούν το απόγεμα του Σαββάτου (20/1) στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Στο ραντεβού εμφανίστηκαν οι δύο 17χρονοι, οι οποίοι ενημέρωσαν τον 41χρονο ότι είχαν στην κατοχή τους το συγκεκριμένο βίντεο και απαίτησαν απ’ αυτόν να τους καταβάλει χρήματα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα ενημέρωναν την Αστυνομία.

Ο 41χρονος αρνήθηκε και μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής, προκειμένου να καταγγείλει την σε βάρος του πράξη, ενώ οι δύο 17χρονοι ενημέρωσαν την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν μόνο τον έναν εκ των δύο 17χρονων και τον οδήγησαν στο Τ.Α. Αγίας Παρασκευής, προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση.

Στο Τ.Α. Αγίας Παρασκευής, ο 41χρονος αναγνώρισε τον 17χρονο ως έναν εκ των δραστών της σε βάρος του αξιόποινης πράξης. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 41χρονο και τον 17χρονο.

Τελικά, ο 41χρονος αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή της Εισαγγελέως Ποινικής Δίωξης και σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες αρχές. Ελεύθερος αφέθηκε και ο 17χρονος, ύστερα από προφορική εντολή της Εισαγγελέως Ανηλίκων Αθηνών, ενώ η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί αρμοδίως.

Ο 41χρονος κατηγορείται για «απρόσφορη απόπειρα σε προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους» και οι δύο 17χρονοι κατηγορούνται για «εκδικητική πορνογραφία και εκβίαση κατά συναυτουργία».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ