Αγία Παρασκευή: Αποβάλλεται δια παντός από το ιδιωτικό σχολείο ο μαθητής για το bullying στον 14χρονο

Στο σχολείο του επέστρεψε σήμερα ο 14χρονος μαθητής, που έπεσε θύμα άγριου bullying πριν από μερικές ημέρες στην Αγία Παρασκευή, όταν τρία άτομα του επιτέθηκαν, ενώ είχε βγάλει τον σκύλο του βόλτα.

Σήμερα, ο 14χρονος επέστρεψε στο σχολείο, μαζί με τον πατέρα του και παρουσία του δικηγόρου της οικογένειας. Το σοκ είναι μεγάλο για τον ανήλικο, αλλά η παιδοψυχολόγος, που τον παρακολουθεί, του είπε ότι πρέπει να επιστρέψει όσο γίνεται πιο γρήγορα στην καθημερινότητά του, όπως και έκανε.

Στο μεταξύ, ο ένας από τους δράστες, που φοιτά στο ίδιο ιδιωτικό σχολείο με το θύμα, πρόκειται να αποβληθεί διά παντός από το σχολείο, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής LiveNews.

Μάλιστα, το σχολείο σε επιστολή που έστειλε στους γονείς αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «μαθητές και μαθήτριες που δεν σέβονται αυτές τις αρχές δεν μπορούν να είναι μέλη της σχολικής μας κοινότητας».

Υπενθυμίζεται ότι κατά την επίθεση που δέχτηκε ο 14χρονος το απόγευμα της Τρίτης (2/1), οι τρεις δράστες του έβγαλαν τα παπούτσια και τον υποχρέωσαν να τους ακολουθεί στον δρόμο ξυπόλητος με την απειλή ότι δεν θα ξαναδεί τον σκύλο του. Ταυτόχρονα τον χτύπησαν με γροθιά. Επίσης τον ανάγκασαν να γονατίσει και να αναφερθεί σε δύο κορίτσια μιλώντας υβριστικά και χυδαία για εκείνες μπροστά στην κάμερα του κινητού τηλεφώνου με το οποίο τον κατέγραφαν.

Στο μεταξύ, όπως γνωστοποίησε χθες ο πατέρας του 14χρονου, που δέχτηκε την επίθεση, άγνωστο άτομο τηλεφώνησε στον γιο του το βράδυ του Σαββάτου και τον απείλησε παρά το γεγονός ότι το θέμα βρίσκεται στην επικαιρότητα και παρόλο που η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τους δράστες και τους γονείς τους.

«Το παιδί δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πιστεύω ότι αυτοί είναι μία συμμορία των τριών ατόμων. Με απείλησαν ότι θα έρθουν 50 άτομα και θα με πυροβολήσουν με μία μπερέτα. Δεν πιστεύω ότι το έλεγαν από τη φαντασία τους. Πρέπει να δει η Αστυνομία πόσα άτομα εμπλέκονται σε αυτή τη συμμορία», τόνισε ο πατέρας στο ΟΡΕΝ, ενώ έκανε λόγο για ευκατάστατες οικογένειες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ