Αυτός ήταν ο επιχειρηματίας που “γάζωσαν” στη Θήβα – ΦΩΤΟ

Μαφιόζικη εκτέλεση σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Θήβα με θύμα τον 44χρονο επιχειρηματία, Κώστα Τσαφταρίδη που ήταν ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας και ενοικίασης αυτοκινήτων. Βάσει του ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, οι άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν και σκότωσαν τον άνδρα που ήταν πατέρας δύο παιδιών, έξω από το σπίτι του, την ώρα που αποβιβαζόταν από το αυτοκίνητό του και εν συνεχεία, βάσει του lamiareport, διέφυγαν από το σημείο με μπλε Ι.Χ. μάρκας Golf.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό, το θύμα φέρει έξι τραύματα, εκ των οποίων τα τέσσερα είναι στον κορμό, ένα στο κεφάλι και ένα στον μηρό. Ταυτόχρονα, στο σημείο της “ενέδρας θανάτου” βρέθηκαν εννέα κάλυκες των εννέα χιλιοστών.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το παρελθόν του θύματος και αν είχε διαφορές με άλλα άτομα. Επίσης, λαμβάνονται καταθέσεις από το οικογενειακό, φιλικό κι επαγγελματικό του περιβάλλον αναζητώντας το κίνητρο της δολοφονίας.

Επίσης, οι αστυνομικοί “ξεσκονίζουν” οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή και αναμένεται να προβούν και σε άρση τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπήρχαν ύποπτες επικοινωνίες πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την τέλεση της δολοφονίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ