Αυτή είναι η 52χρονη Ουκρανή που έκρυβε τον Χρήστο Παππά – ΦΩΤΟ

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγήθηκε η 52χρονη γυναίκα η οποία συνελήφθη μαζί με τον Χρήστο Παππά το βράδυ της Πέμπτης.

Η 52χρονη κατηγορείται πως έκρυβε τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής, από τον περασμένο Οκτώβριο στο σπίτι της στου Ζωγράφου, όπου και συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για Ελληνίδα υπήκοο, με καταγωγή από την Ουκρανία, ομοϊδεάτισσα του υπ’ αριθμόν δύο της Χρυσής Αυγής, η οποία μάλιστα είχε ενεργό πολιτική δράση στον συγκεκριμένο χώρο.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής όπου διέμενε, η 52χρονη ήταν παντρεμένη όμως έχασε τον σύζυγό της. Δεν ήταν καθόλου ομιλητική, δεν είχε επαφές με τη γειτονιά και την έβλεπαν μόνο όταν έβγαζε τον σκύλο βόλτα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Παππάς είχε εξαφανιστεί από την 1 Οκτωβρίου 2020, λίγο πριν την απόφαση του δικαστηρίου που τον καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 11 ετών και 9 μηνών, για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Από τότε καταζητείτο από τις αστυνομικές αρχές και τελικά συνελήφθη χθες από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ