Αφόρητη η κατάσταση με τα σκουπίδια στην Αγία Βαρβάρα – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Αφόρητη παραμένει η κατάσταση σε ορισμένες περιοχές της Αθήνας, παρά το γεγονός ότι έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες η αποκομιδή των σκουπιδιών.

Σε πολλές γειτονιές τα σκουπίδια σχηματίζουν “λόφους”, και σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες αποτελούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό.

Οι κίνδυνοι για τους πολίτες που περνούν δίπλα από τα σκουπίδια, τα οποία βρίσκονται μπροστά από τα καταστήματα και τα σπίτια τους, είναι πολλοί. Εκτός από την έντονη δυσοσμία που έχουν να αντιμετωπίσουν, υπάρχει και ο κίνδυνος μολύνσεων από δαγκώματα τρωκτικών.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, από την οδό Αγίου Ιωάννου στην Αγία Βαρβάρα, η κατάσταση είναι ανυπόφορη.

“Όλη η Άνω Αγία Βάρβαρα βρίσκεται στο έλεος των τρωκτικών, ιδιαίτερα το βράδυ κάνουν πάρτι τα ποντίκια!”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο αναγνώστης.

Δείτε τη φωτογραφία:

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ