Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων οι τρεις σοβαρά είναι ο απολογισμός του τροχαίου που συνέβη στο ύψος των διοδίων Αφιδνών, λίγο πριν από τον κόμβο Πολυδενδρίου, στο ρεύμα προς Λαμία.
Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν ο οδηγός ΙΧ αυτοκίνητο που κινείτο στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματος – ίσως και λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος- και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα τη σφοδρή μετωπική σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο.
Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα, καθώς στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού τραυματιών και νεκρών. Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο ΚΑΤ και οι τρεις βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε σοβαρή κατάσταση.
Δείτε το βίντεο:
