Αδίστακτη σπείρα τρομοκρατεί γονείς για να ληστέψει σπίτια – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ προκαλεί η νέα μέθοδος τηλεφωνικής εξαπάτησης που χρησιμοποιούν συμμορίες με στόχο ανυποψίαστους γονείς μαθητών. Τους τρομοκρατούν, λέγοντάς τους ότι το παιδί τους χτύπησε σοβαρά στο σχολείο, με σκοπό να τους βγάλουν από το σπίτι, για να εισβάλουν σε αυτό και να το αδειάσουν.

«Χτυπάει το τηλέφωνο από απόκρυψη, στην άλλη άκρη ακούω ένα παιδάκι να κλαίει και να λέει ‘μαμά έσπασα το πόδι μου’», είπε μία μητέρα μιλώντας στο STAR.

Τρομοκρατημένοι οι γονείς άκουγαν από την άλλη άκρη του τηλεφώνου, δήθεν το παιδί τους σε κατάσταση σοκ να κλαίει με αναφιλητά και να ζητάει βοήθεια, γιατί χτύπησε σοβαρά στο διάλειμμα και μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Αυτό που προβληματίζει είναι ότι η σπείρα είναι απόλυτα ενημερωμένη για τα θύματά της, γνωρίζει το τηλέφωνο, τη διεύθυνση αλλά και εάν η οικογένεια έχει αγόρι ή κορίτσι.

Η σπείρα έχει απλώσει τα πλοκάμια της στην ανατολική Αττική. Στην Κερατέα έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 15 περιστατικά ενώ παρόμοια κρούσματα έχουν σημειωθεί στο Κορωπί, το Πόρτο Ράφτη και το Μαρκόπουλο.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ