Αδιανόητο περιστατικό Βόλος: Άνδρας αυνανίστηκε μπροστά σε ανήλικα κορίτσια που έπαιζαν στην παιδική χαρά

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου από το περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν άνδρα που αυνανίστηκε μπροστά σε δυο ανήλικα κοριτσάκια, την ώρα που εκείνα παίζανε ανέμελα σε παιδική χαρά της πόλης.

Βόλος: 50χρονος απείλησε την σύζυγό του για… τα γεμιστά

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής, όταν μια μητέρα είχε πάει σε πάρκο τα δύο μικρά της κορίτσια, ηλικίας περίπου τριών και τεσσάρων χρονών, για να παίξουν στις κούνιες. Όσο τα κοριτσάκια έπαιζαν στην παιδική χαρά ένας άνδρας στην ηλικία των 40 ετών πλησίασε, κατέβασε το παντελόνι του, έβγαλε το μόριό του κι άρχισε να αυνανίζεται μπροστά στα δύο κοριτσάκια.

Σοκαρισμένη η μητέρα των κοριτσιών άρχισε να φωνάζει και έτρεξε ενστικτωδώς προς το μέρος των παιδιών της για να τα προστατεύσει. Για καλή της τύχη από το σημείο περνούσε μία κοπέλα, η οποία ακούγοντας τις φωνές της μητέρας γύρισε να δει τι συμβαίνει. Είδε τον άντρα και άρχισε να του φωνάζει.

Εκείνος σήκωσε το παντελόνι του κι άρχισε να τρέχει επί της οδού Ρήγα Φεραίου με κατεύθυνση την οδό Κ. Καρτάλη. Αυθόρμητα η νεαρή κοπέλα τον κυνήγησε για λίγα μόλις μέτρα και αφού βεβαιώθηκε ότι ο άνδρας δεν θα επέστρεφε, πήγε κοντά στη μητέρα με τα δύο κορίτσια.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η αστυνομία, που ζήτησε την περιγραφή του άντρα και την κατεύθυνση στην οποία κινήθηκε.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν ο 40χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ