Εύα Καϊλή: Τα λόγια της αδελφής της – «Περιμένω να με ενημερώσουν οι δικηγόροι»

«Σεισμό» στην Ευρώπη έχει προκαλέσει η υπόθεση διαφθοράς στο Ευρωκοινοβούλιο. Ανάμεσα στα πρόσωπα που κατηγορούνται για χρηματισμό από το Κατάρ είναι και η Εύα Καϊλή, η οποία από χθες έχει οδηγηθεί σε φυλακές των Βρυξελλών.

Εύα Καϊλή: Εκτινάχθηκαν οι καταθέσεις της μέσα σε τρία χρόνια – Δείτε τα πόθεν έσχες

Η αδελφή της πρώην αντιπροέδρου της Ευρωβουλής, Μανταλένα Καϊλή, μιλώντας στο Star δήλωσε πως δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει ούτε με την αδελφή της αλλά ούτε και με τον πατέρα της, ο οποίος σημειώνεται ότι αφέθηκε ελεύθερος.

«Δεν έχω κάτι νεότερο για την αδελφή μου. Δεν έχω πολλά να πω. Περιμένω από τους δικηγόρους… Είναι βλέπετε και η διαφορά της ώρας, είναι μία ώρα πίσω εκεί. Περιμένω να με ενημερώσουν. Μου είπαν οι δικηγόροι ότι μιλάνε με τους δικαστές και είναι σε εξέλιξη η διαδικασία για την αδελφή μου. Περιμένουμε να δούμε και για τον πατέρα μας αν θα επιστρέψει, πότε θα μπορέσει να επιστρέψει αλλά είναι καλά. Είχε κάποιο θέμα με την υγεία του είναι αλήθεια. Έχουμε πάρει μεγάλο ρίσκο, πέρασε κίνδυνο, δεν ξέρω πώς είναι. Δεν ξέρω τι του προσέφεραν εκεί γιατί δεν μπορώ να του μιλήσω ακόμα. Δεν έχω πρόσβαση επικοινωνίας ούτε με την αδελφή μου ούτε με τον πατέρα μου. Δεν έχουν τα κινητά τους. Οι δικηγόροι που έχουν αναλάβει είναι στο Βέλγιο και δεν είναι Έλληνες. Εγώ δεν έχω κληθεί. Δεν έχω λάβει καμία κλήση για να καταθέσω. Δεν έχω κάτι άλλο επίσημο να σας πω» σημείωσε η αδελφή της Εύας Καϊλή.

Εύα Καϊλή: Δεσμεύεται η περιουσία της στην Ελλάδα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ