Αχιλλέας Μπέος: «Είναι ομοφοβικός, αυτή είναι η αλήθεια» – Τι λέει η κόρη του

Στην Τζεφ Μοντάνα μίλησε η δεύτερη κόρη του Αχιλλέα Μπέου. Ο Δήμαρχος Βόλου με τις πράξεις και τα λόγια του έχει σηκώσει ένα κύμα αρνητικής κριτικής εναντίον του. Μάλιστα μεγάλη μερίδα του κόσμου τον έχει χαρακτηρίσει ως ομοφοβικό.

Η Εve Beos, είναι η δεύτερη κόρη του Δημάρχου Βόλου και ζει μόνιμα στην Αμερική. Πριν από λίγες ώρες μίλησε στην Τζεφ Μοντάνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα είπε ο πατέρας της, τον οποίο χαρακτήρισε ομοφοβικό, στην σχέση που έχει μαζί του και στα παιδικά της χρόνια.

«Είμαι η δεύτερη κόρη του Αχιλλέα Μπέου. Αυτά που λέγονται για την οικογένειά μου δε μου αρέσουν. Έχω ζήσει πολλές δύσκολες στιγμές, δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος ο πατέρας μου. Αυτά που λέγονται τον τελευταίο καιρό, σας το λέει άλλωστε. “Αυτός είμαι”. Σας το δείχνει. Αυτός είναι» εξήγησε η Eve.

«Υπήρχαν και φορές που πίστευα και εγώ κάποια πράγματα, γιατί έπρεπε ως παιδί κι εγώ να δημιουργήσω μια ιστορία για να μπορώ να συνεχίσω να ζω με τα τραύματα που επιβίωσα. Αλλά η αλήθεια δεν παύει να είναι αλήθεια και όσα καλά προσπαθείς να κάνεις ποτέ δεν θα σβήσουν τα άσχημα που έχουν συμβεί. Δεν είναι ότι δεν αγαπάω τον πατέρα μου. Τον αγαπάω, αλλά δε θέλω και δε μπορώ να ζήσω κοντά του.

Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, το τι έχει κάνει. Τα τραύματα που έχω βιώσει, τη βία. Δυστυχώς αυτός είναι! Με τρομάζει, δεν πιστεύω αυτά που πιστεύει. Δεν είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι. Είναι ομοφοβικός. Αυτή είναι η αλήθεια. Μπορεί να μιλήσει με κάποιον που είναι γκέι, να έχει κάνει παρέα, αλλά η αλήθεια είναι αυτή, ότι είναι ομοφοβικός» είπε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με την Τζεφ Μοντάνα η Eve Beos.

Ακόμα η δεύτερη κόρη του Αχιλλέα Μπέου δήλωσε: «Όταν μιλούσα και έλεγα κάτι που δεν του άρεσε δεν μίλαγε και έκανε ότι δεν υπήρχα. Έχω καταλάβει ποιος είναι, είμαι καλά. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία 10 χρόνια. Λυπάμαι την οικογένεια που είναι δίπλα του τώρα, για αυτούς λυπάμαι, όχι για αυτόν. Αυτός θα κάνει αυτό που έκανε πάντα. Με τον πατέρα μου δε μιλάμε, δεν υπάρχει επικοινωνία με αυτόν τον άνθρωπο. Τον αγαπάω και θέλω να είναι καλά. Αυτό μόνο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ