Αχαρνές: Θρήνος για τον 19χρονο που σκοτώθηκε στο τροχαίο με τον τραγουδιστή – Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες στον ΑΝΤ1

Φίλοι και συνάδελφοι του 19χρονου που έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε σήμερα (11/03) τα ξημερώματα στις Αχαρνές, αφήνουν λουλούδια στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή. Το θύμα, ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με το όχημα που οδηγούσε ο νεαρός τραγουδιστής, Γιάννης Ξανθόπουλος.

Οι δύο 19χρονοι είχαν προορισμό την δουλειά τους στην Βαρυπόμπη. Στην οδό Ευαγγελίας στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Κατάρα, το τζιπ που οδηγούσε ο 24χρονος τραγουδιστής έπεσε πάνω τους, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν πλαγιομετωπικά, και το όχημα των νεαρών κατέληξε στην τσιμεντένια κολώνα.

«Έτσι όπως ερχόταν, βγήκε ένας άλλος, ένας ηλικιωμένος και ερχόταν και ο τραγουδιστής με αυξημένη ταχύτητα. Για να μην τον χτυπήσει (σ.σ. τον ηλικιωμένο), τον απέφυγε, και εν τέλει, πήρε τα παιδιά μαζί…» λέει στον ΑΝΤ1 αυτόπτης μάρτυρας.

«Τα παιδιά πήγαιναν για δουλειά, το άλλο αμάξι ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα, την ώρα που προσπερνούσε το άλλο όχημα, και τα χτύπησε» αναφέρει από την πλευρά του άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

Το τρίτο όχημα

Σύμφωνα με το περιβάλλον του τραγουδιστή, ο ίδιος αναγκάστηκε να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, καθώς ένα τρίτο όχημα παραβίασε STOP κάθετου δρόμου στη Δεκελείας και προσπάθησε να το αποφύγει, αλλά δεν πρόλαβε να επανέλθει έγκαιρα στο σωστό ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο των δύο 19χρονων.

Στις εικόνες που μετέδωσε η εκπομπή TLive, διακρίνεται το γκρι-ασημί αυτοκίνητο του τραγουδιστή να φαίνεται σαν να προσπερνά ένα πιο μικρό σκούρο όχημα. Όπως μεταδόθηκε, όμως, δεν ήταν κανονική προσπέραση. Το σκουρόχρωμο όχημα φαίνεται πως είχε παραβιάσει νωρίτερα ένα STOP σε κάθετο δρόμο στη Δεκελείας. Το αυτοκίνητο του τραγουδιστή αναγκάστηκε να μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για να αποφύγει την σύγκρουση.

Η σύγκρουση με το όχημα των δύο 19χρονων έγινε αρκετά μέτρα πιο μακριά, δηλαδή ο τραγουδιστής φαίνεται πως δεν ίσιωσε άμεσα το τιμόνι του, όπως μεταδόθηκε.

Στην ίδια εκπομπή μεταδόθηκε και βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας, όπου έχει καταγραφεί το σκουρόχρωμα όχημα, που φέρεται να παραβίασε το STOP. Το αυτοκίνητο φαίνεται να σταματάει λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του δυστυχήματος. Δύο άτομα κατέβηκαν, προσπάθησαν να δουν τι έχει συμβεί και τρία λεπτά μετά, απομακρύνθηκαν από το σημείο.

Σύμφωνα με την εκπομπή, ο Γιάννης Ξανθόπουλος υπεβλήθη σε αλκοτέστ που έδειξε ότι δεν βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ωστόσο, αναμένονται τα αποτελέσματα και των αιματολογικών εξετάσεων.

Το χρονικό

Ήταν  ξημερώματα της Τρίτης 12 Μαρτίου, όταν συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο επί της Δεκελείας, στις Αχαρνές. Το τζιπ του τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλου συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο 19χρονοι, οι οποίοι κατευθύνονταν εκείνη την ώρα προς την κάβα, όπου εργάζονται.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα ο 19χρονος συνοδηγός του δεύτερου οχήματος να τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ ο 19χρονος οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ΚΑΤ.

Από το περιβάλλον του τραγουδιστή επισημαίνουν πως το τροχαίο συνέβη όταν ένα τρίτο αυτοκίνητο βγήκε από παράπλευρο δρόμο, παραβίασε το STOP και πετάχτηκε μπροστά στο όχημα του Γιάννη Ξανθόπουλου, ο οποίος μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο 19χρονοι.

«Ήταν προσεκτικοί στην οδήγηση, δεν έτρεχαν» λένε φίλοι τους, που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γιάννης Ξανθόπουλος σταμάτησε αμέσως να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και να δώσει κατάθεση. Νοσηλεύεται κι αυτός στο νοσοκομείο ΚΑΤ, σε κατάσταση σοκ. Ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου, που παραβίασε το STOP και έκλεισε τον δρόμο στον Γιάννη Ξανθόπουλο, δεν έχει εντοπιστεί, ούτε η γυναίκα συνοδηγός που επέβαινε στο αυτοκίνητό του. Οι Αρχές τους αναζητούν.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος τις τελευταίες εβδομάδες διαγωνίζεται στο J2US, ενώ η τελευταία του εμφάνιση στο σόου ήταν το Σάββατο (9/3) με την Δώρα Παντελή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ