Αχαΐα: Συνελήφθησαν τρεις Ρομά που απείλησαν και έδειραν 34χρονο που αρνήθηκε να τους δώσει χρήματα

Συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής (17/09) στη δυτική Αχαΐα, τρεις Ρομά για εκβίαση, απειλή, σωματική βλάβη και απόπειρα κλοπής (κατά περίπτωση) καθώς απαίτησαν χρήματα από έναν 34χρονο, που βρισκόταν σε επιχείρηση γενικού εμπορίου. Όταν εκείνος αρνήθηκε να τους δώσει, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν αντικείμενα από τον χώρο της αποθήκης, ενώ ακολούθησε διαπληκτισμός.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες, ηλικίας 30, 26 και 15 ετών μετέβησαν το βράδυ της Κυριακής στην επιχείρηση γενικού εμπορίου στην οδό Π.Π. Γερμανού στην Κάτω Αχαΐα που διατηρεί ημεδαπός, και εισήλθαν εντός αυτής, στην οποία βρισκόταν ο 34χρονος, ο οποίος είναι αδερφός του ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Ο 30χρονος απαίτησε χρήματα από τον 34χρονο, με απειλές, εξυβρίσεις και χρήση βίας. Το θύμα αρνήθηκε, και τότε ο 30χρονος και ο 15χρονος αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν αντικείμενα από τον χώρο της αποθήκης, όπως και ακολούθησε διαπληκτισμός μεταξύ των δραστών και του 34χρονου, όπως και με άλλα άτομα που έτρεξαν για να βοηθήσουν, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός από τους εμπλεκόμενους.

Επίσης, ο 30χρονος δράστης υπέβαλε έγκληση τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο αστυνομικό τμήμα της δυτικής Αχαΐας σε βάρος του ιδιοκτήτη του καταστήματος για σωματική βλάβη, καθώς φέρεται να τον χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο, πράξη που έλαβε χώρα στις 20:00 το απόγευμα της Κυριακής, στην πλατεία Δύμης, και ως εκ τούτου συνελήφθη και ο ίδιος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ