9 μποφόρ στο Αιγαίο – Απαγορευτικό απόπλου από Μυτιλήνη προς Πειραιά

Δεμένο στο λιμάνι της Μυτιλήνης παραμένει το επιβατικό πλοίο Blue Star 1 εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που φθάνουν τα 9 μποφόρ. Με το απαγορευτικό απόπλου να παραμένει σε ισχύ, η νέα ώρα αναχώρησης του ορίσθηκε στις 08:00 της Κυριακής, από την Μυτιλήνη προς Χίο και Πειραιά.

Τα δρομολόγια τροποποιήθηκαν ως εξής:

Για τον Αργοσαρωνικό δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των ιπτάμενων δελφινιών, ενώ κλειστή είναι η γραμμή Πάχη Μεγάρων-Φανερωμένη Σαλαμίνας.

Από το λιμάνι της Ραφήνας τα πλοία φθάνουν έως το Μαρμάρι, ενώ σε ισχύ είναι το απαγορευτικό απόπλου από το Λαύριο. Κλειστό, επίσης, είναι το πορθμείο Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα.

Στη Βόρεια Ελλάδα δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων στη γραμμή Καβάλα-Πρίνος. Κανονικά γίνονται τα δρομολόγια στη γραμμή Κεραμωτή-Θάσος.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν από διάφορα λιμάνια της χώρας καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για να ενημερώνονται εγκαίρως για τυχόν τροποποιήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων. Πηγή: lesvospost.com

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.