Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Σήφη Βαλυράκη – Δύο ψαράδες βασικοί ύποπτοι για τον θάνατό του

Καταγγελία για συγκάλυψη κάνει η οικογένεια του Σήφη Βαλυράκη που βρέθηκε νεκρός τον Ιανουάριο σε θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας, την ώρα που ο εισαγγελέας Χαλκίδας καλεί σε ανωμοτί κατάθεση δύο ψαράδες, οι οποίοι κατονομάστηκαν από αυτόπτη μάρτυρα.

Ραγδαίες, λοιπόν, φαίνεται πως είναι εξελίξεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας γύρω από την υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1, οι δύο ψαράδες φέρεται να είναι οι βασικοί ύποπτοι για το συμβάν. Τα δύο άτομα, κατονομάστηκαν από τον βασικό μάρτυρα της υπόθεσης, ότι ήταν εκείνοι που προσέγγισαν το σκάφος του Σήφη Βαλυράκη και πάνω σε καβγά τον χτύπησαν με κάποιο κοντάρι, με συνέπεια ο πρώην υπουργός να πέσει στη θάλασσα και λίγο αργότερα να χάσει τη ζωή του.

Τα εν λόγω άτομα πρόκειται να καταθέσουν ανωμοτί και αναμένονται εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα για το θρίλερ γύρω από τον θάνατο του πρώην υπουργού που απασχολεί τις αρχές τους τελευταίους μήνες. Όπως, μάλιστα, αναφέρεται στο ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι δύο ύποπτοι έλαβαν διορία έως και τη Δευτέρα (2/8), όποτε και θα κληθούν να δώσουν τις δικές τους εξηγήσεις στις Αρχές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ