Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία 59χρονου στην Ηλεία – Οι πρώτες εικόνες από τον τόπο του εγκλήματος

Σοκαρισμένη είναι η Ηλεία από το αποτρόπαιο έγκλημα που έγινε στο Καπελέτο του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης. Τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας συγκλονίζουν για την αγριότητα της δολοφονίας του 59χρονου τα ξημερώματα της Τρίτης μέσα στο σπίτι του.

Όπως όλα δείχνουν, ο δράστης μπήκε στο σπίτι του θύματος με σκοπό να τον ληστέψει. Ο 59χρονος, οδηγός ταξί, δέχτηκε δύο θανάσιμα χτυπήματα, πιθανόν με βαρύ αντικείμενο, το οποίο δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.

Ο τρόπος που κινήθηκε ο δράστης, καταδεικνύουν έμπειρο εγκληματία, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί που έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος και διερευνούν την υπόθεση. Άφησε αιμόφυρτο στο πάτωμα τον άτυχο άνδρα, μέσα σε μια λίμνη αίματος, κλείδωσε την κεντρική πόρτα του σπιτιού για να καθυστερήσει τις Αρχές και διέφυγε κανονικά… σαν κύριος από την είσοδο της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, ο δράστης ήταν ένας μαυροφορεμένος άνδρας, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του.

Πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφέρουν επίσης ότι γείτονες του 59χρονου άκουσαν θόρυβο από το σπίτι του θύματος και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι τον εντόπισαν τραυματισμένο στο κεφάλι.

Στη συνέχεια ο οδηγός ταξί διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και από εκεί μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου λίγο πριν από τις 6:00 υπέκυψε. Παράλληλα, βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό γενετικού υλικού και δακτυλικών αποτυπωμάτων στο σπίτι του θύματος, ενώ αναμένεται και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Πηγή πληροφοριών: patrisnews.com/ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή φωτό και βίντεο: patrisnews.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ