Σάλος με την ανάρτηση της Ελεφάντη για την Σάκκαρη – Το ξέσπασμα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Σάλος προκλήθηκε με την ανάρτηση που έκανε στο Twitter, η πρωταγωνίστρια των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του κόμματος, Άννα Ελεφάντη, σχετικά με τη Μαρία Σάκκαρη. “Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του Πρωθυπουργού”, έγραψε η Άννα Ελεφάντη, με τη ΝΔ να κάνει λόγο για “πόλεμο λάσπης” και να κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι “δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν”.

“Ο Πρωθυπουργός, στη συνέχεια η σύζυγός του και τώρα ο γιος του και μια παγκόσμιου επιπέδου αθλήτρια. Στόχος πάντα ο Κυρ. Μητσοτάκης. Ο πόλεμος λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει ούτε όρια, ούτε ηθικές αναστολές. Η λάσπη σήμερα εκτοξεύεται από την πρωταγωνίστρια των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του κόμματος Άννας Ελεφάντη, με ένα χυδαίο σεξιστικό σχόλιο, στην κορυφαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, τη στιγμή που αγωνίζεται στο Τόκιο. Περιμένουμε το επόμενο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με την κα Ελεφάντη να μας μιλάει για τα δικαιώματα των γυναικών. Ο κ. Τσίπρας δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν”, γράφει η ΝΔ σε σχετική ανακοίνωση.

Στη συνέχεια η κ. Ελεφάντη έσβησε το επίμαχο tweet που προκάλεσε αντιδράσεις.

“Έσβησα το προηγούμενο tweet μου λόγω των άθλιων σεξιστικών σχολίων. Με μεγάλη μου χαρά όμως βλέπω ότι η αθλιότητα συνεχίζεται” ανέφερε σε νέα της ανάρτηση.

“Η απώλεια της Εξουσίας και η συνείδηση ότι δεν θα ξαναγυρίσουν, τους έχει τρελάνει. Δεν υπάρχει πλέον κανένα όριο στην χυδαιότητα τους. Δύο νέοι άνθρωποι που ερωτεύτηκαν και δεν ανακατεύονται με την Πολιτική, γίνονται στόχος επειδή ο ένας είναι γιος του ΠΘ. Σιχαμάρα αποπνέουν μόνον” ήταν η ανάρτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ και υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, με την κ. Ελεφάντη να του απαντά “Η Εξουσία και η συνείδηση ότι όπου να’ναι φεύγετε, σας έχει τρελάνει. Δεν υπάρχει πλέον κανένα όριο στη χυδαιότητα σας. Δύο νέοι άνθρωποι που τους εκμεταλλεύεστε κομματικά επειδή ο ένας είναι γιος του ΠΘ. Σιχαμάρα αποπνέατε πάντα. Ξέρετε κάτι για το πόθεν έσχες του ΠΘ;”.

Το ξέσπασμα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Ο σύντροφος της Ελληνίδας τενίστριας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, τοποθετήθηκε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook. “Είναι αδιανόητο να γίνεται μέρος μίας τόσο φτηνής πολιτικής κριτικής μία πρωταθλήτρια η οποία με κόπο και θυσίες έχει καταφέρει τόσα πολλά. Θεωρώ ανεπίτρεπτο να στοχοποιείται μια κοπέλα η οποία έχει προσφέρει τόσα πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και στην Ελλάδα συνολικά. Και να στοχοποιείται μόνο και μόνο λόγω της προσωπικής της ζωής. Προς την κυρία Ελεφάντη και τους υπόλοιπους σχολιαστές… αν και λυπάμαι που συμπεριλαμβάνομαι στη ρητορική μίσους και στη χυδαία επιχειρηματολογία σας, το έχω αποδεχτεί πλέον. Αλλά θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε την Μαρία, η οποία δεν φταίει σε τίποτα απολύτως, δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, και έχει δεχθεί σεξιστική και χυδαία επίθεση σε μια περίοδο μάλιστα όπου αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς αγώνες. Τα όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Ας τραβήξουμε όμως εδώ μία γραμμή” έγραψε.

Η κ. Ελεφάντη τοποθετήθηκε ξανά, σχολιάζοντας όσα ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: “Συμφωνώ απολύτως. Αυτά να τα πείτε στους επικοινωνιολόγους της ΝΔ που με χυδαίο τρόπο εκμεταλλεύονται τη σχέση σας. Η Μαρία Σάκκαρη είναι μια σημαντική αθλήτρια και της εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ