Γνωστός τράπερ στη συμμορία που ανατίναζε τα ΑΤΜ

Δημοφιλής στις μικρές ηλικίες τραγουδιστής της τραπ βρίσκεται ανάμεσα στους συλληφθέντες της συμμορίας που λήστευε ανατινάζοντας ΑΤΜ. Όπως μετέδωσε ο Alpha, η πολυτελής ζωή που πρόβαλλε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο 26χρονος τράπερ, δεν προερχόταν, τελικά, από τα τραγούδια του, αλλά από τις ληστείες που διέπραττε μαζί με τα άλλα μέλη της συμμορίας των ληστών των ΑΤΜ. Συγκεκριμένα, ο τράπερ είχε αναρτήσει βίντεο στα social media, όπου πετούσε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και άδειαζε από σφαίρες γεμιστήρα του όπλου του, το οποίο, μάλιστα, κατέσχεσε η ΕΛ.ΑΣ..

Η αστυνομία, επίσης, προχώρησε την κατάσχεση του πολυτελούς αυτοκινήτου του τραγουδιστή, με το οποίο εμφανίζεται στο εν λόγω βίντεο και αγόρασε τον τελευταίο χρόνο με την αστυνομία να εκτιμά ότι έγινε με τα χρήματα των ληστειών των ΑΤΜ.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας του έβαλαν χειροπέδες στην περιοχή του Θεολόγου Φθιώτιδας, όπου τον εντόπισαν μαζί με άλλα τρία μέλη της οργάνωσης. Ο 5ος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, στο Ολυμπιακό Χωριό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ