“Είχαμε δεσμό με τη 18χρονη” φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ο αστυνομικός – Τι είπε ο πατέρας της

Στο Κτίριο 9 της Πρώην Σχολής Ευελπίδων απολογούνται από τις 10 το πρωί ο 39χρονος αστυνομικός και ο πατέρας της 18χρονης για όλα όσα φρικιαστικά γίνονταν στο «διαμέρισμα-κολαστήριο» της Ηλιούπολης.

Οι δύο συλληφθέντες αρνούνται κατηγορηματικά ενώπιον της Ανακρίτριας τα όσα τους αποδίδει η κοπέλα. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο αστυνομικός υποστηρίζει ότι διατηρούσαν ερωτικό δεσμό με τη 18χρονη και ότι σε καμία περίπτωση δεν την εξέδιδε, ούτε την κακοποιούσε, ούτε την ξυλοκοπούσε.

Από την άλλη, ο πατέρας του κοριτσιού, που κατηγορείται ότι την κακοποιούσε από την «τρυφερή» ηλικία των 11 ετών, υποστηρίζει ότι ουδέποτε τη βίασε και ότι είχε καταγγείλει την εξαφάνισή της σε αστυνομικό τμήμα.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη για συνολικά 14 αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος, ενώ οι δικαστικές Αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης εναντίον τρίτου προσώπου που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, το οποίο φαίνεται να ήταν συνεργός του αστυνομικού που με τη βία, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, την εξέδιδε.

Συγκεκριμένα, σε βάρος και των δύο ασκήθηκε ποινική δίωξη, μεταξύ άλλων για: Εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα, Συνέργεια στην παραπάνω πράξη, Εμπορία κατά ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, Βιασμός κατ’ εξακολούθηση, Γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση, Κατάχρηση ανηλίκου σε γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση, Γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών, Διακίνηση ναρκωτικών, Ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή, Οπλοφορία, Οπλοχρησία, Οπλοκατοχή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ