Νέα στοιχεία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Γιατί η Καρολάιν ήθελε να βαπτίσει τη Λυδία στις Φιλιππίνες

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Η δικηγόρος της Ελένης Μυλωνοπούλου, της συμβούλου ψυχικής υγείας του ζευγαριού, Σταματία Μάρκου, είπε ότι η Καρολάιν είχε πει στον συζυγοκτόνο ότι θέλει να χωρίσουν πριν ακόμα ξεκινήσουν τις συνεδρίες. Επίσης, αποκάλυψε ότι η 20χρονη είχε αποφασίσει να κάνει τη βάπτιση της μικρής Λυδίας στις Φιλιππίνες, κάτι που γνώριζε ο καθ’ομολογίαν δράστης.

“Από την πρώτη συνεδρία που έγινε με την εντολέα μου, το αντικείμενο της συζήτησης ήταν ότι ήδη του είχε ανακοινώσει ότι έχει τελειώσει το μεταξύ τους. Του το είχε ανακοινώσει κι όλα αυτά τα οποία έκανε ο καθ’ ομολογίαν δράστης, να επισπεύσει την αγορά του οικοπέδου κλπ, ήταν συμπεριφορές δικές του για να προσπαθήσει με αυτόν τον τρόπο να την κρατήσει, πιέζοντάς την, κοντά του. Η Καρολάιν είχε εκδηλώσει την απόφασή της ότι είχε τερματιστεί αυτός ο γάμος, ότι δεν ήθελε να συνεχίσει μαζί του’ τόνισε η κ. Μάρκου μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ουσιαστικά, όπως σημείωσε, του το είχε πει πριν ακόμα ξεκινήσουν οι συνεδρίες “γιατί στην εντολέα μου πήγαν ακριβώς για να την συμβουλευτεί πώς θα διαχειριστεί την οριστική διάσταση της έγγαμης σχέσης της”. “Η Καρολάιν δεν δεχόταν να έχει σχέσεις με τους γονείς του καθ’ ομολογίαν δράστη, άρα είχε ήδη τελειώσει συναισθηματικά ο γάμος αυτός. Όταν δεν δέχεσαι να έχεις σχέσεις με τα πεθερικά, όταν δεν δέχεσαι τα πεθερικά να έρθουν σε επαφή με το νεογέννητο βρέφος. Αυτό από μόνο του δεν αποδεικνύει ότι είναι σε τέλμα η σχέση;” υπογράμμισε η δικηγόρος.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι η 20χρονη δεν δεχόταν να γίνει η βάφτιση της κόρης τους, Λυδίας, στην Αθήνα. “Είχε αποφασίσει να τη βαφτίσει στις Φιλιππίνες μαζί την αδελφή της. Και το γνώριζε αυτό ο σύζυγός ότι είχε λάβει αυτή την απόφαση. Και την αναζήτηση κατοικίας εκ μέρους της Καρολάιν. Κι αυτό το γνώριζε ο δράστης. Η Καρολάιν δεν είχε αποκρύψει τη βούλησή της, απλά ενδεχομένως να μην υποψιαζόταν ότι είχε να κάνει με έναν άνθρωπο-τέρας. Δεν ήθελε να το πιστέψει ότι είχε αγαπήσει ένα τέρας” είπε.

Η κ. Μάρκου κατέληξε ότι η εντολέας της από την πρώτη στιγμή είχε καταθέσει αυτά τα στοιχεία στις αρχές βάζοντας στο κάδρο των υπόπτων τον πιλότο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ