Η άγνωστη αδελφή της Καρολάιν και οι αναρτήσεις της για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά

«Σκέφτομαι να φύγω. Να πάω στην αδελφή μου, δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω με τον Μπάμπη» ανέφερε μεταξύ άλλων η Καρολάιν στο ημερολόγιο της που βρίσκεται στο διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ. των 26 σελίδων στη δικογραφία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και η αδελφή της είναι ένα πρόσωπο που δεν έχει φωτιστεί σ’ αυτή την τραγωδία.

Πρόκειται για την ετεροθαλή αδελφή της, την 38χρονη Ντόνα που ζει και εργάζεται στις Φιλιππίνες. Το 1991 όταν ήταν 8 ετών, είχε έρθει με την οικογένειά της στην Ελλάδα. Σπούδασε στη χώρα μας ζωγραφική και μετά αποφάσισε να φύγει μόνη της σε ηλικία 23-24 ετών για την πατρίδα της. Ζει και εργάζεται στη Μανίλα. Εκθέτει τους πίνακες που δημιουργεί. Είναι παντρεμένη και έχει 3 παιδιά.

Τόσο πριν όσο και μετά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ήταν πολύ ενεργή στα social media σχετικά με τη δολοφονία της αδελφής της. Στις 20 Μαΐου πόσταρε μία παλιά φωτογραφία της Καρολάιν και έγραφε στη λεζάντα: “Η μοναδική μου αδερφή, η καλύτερή μου φίλη. Σ’ αγαπώ Καρολάιν”.

Τρεις μέρες αργότερα, σε post της ζητούσε απονομή Δικαιοσύνης. “Δικαιοσύνη για τη μικρή αδελφή μου”, έγραφε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις αναρτήσεις της:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ