Έφτασε στις φυλακές Δομοκού ο Χρήστος Παππάς – Σε ποιο κελί θα κρατηθεί

Στις φυλακές Δομοκού οδηγήθηκε ο Χρήστος Παππάς μετά την εκτέλεση της ποινής του από τον Εισαγγελέα Εφετών. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ η κλούβα που μετέφερε τον καταδικασμένο χρυσαυγίτη πέρασε λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής το κατώφλι των φυλακών. Τη συνόδευαν τρία περιπολικά της αστυνομίας και ένα τζιπ.

Σύμφωνα με τον ALPHA ήδη έχει δώσει την ειδική συνέντευξη – όπως όλοι οι κρατούμενοι μετά τη μεταγωγή τους – προκειμένου να πει αν χρειάζεται κάτι, να ερευνηθεί το ψυχολογικό προφίλ του και να του εκτεθούν αναλυτικά οι κανόνες της φυλακής, καθώς και τι να προσέχει. Ο Χρήστος Παππάςφέρεται να ζήτησε από τον Εισαγγελέα Ποινών να μην μεταχθεί στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα, ωστόσο δεν εισακούστηκε. Ο ίδιος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, καθώς πλέον έχουν διαρραγεί οι σχέσεις μεταξύ των καταδικασμένων μελών της Χρυσής Αυγής.

Σημειώνεται πως στον Δομοκό κρατούνται οι καταδικασθέντες χωρίς αναστολή πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, πλην του Αρτέμη Ματαθαιόπουλου, που κρατείται όπως και ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Ο υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης θα υποβληθεί σε μοριακό τεστ και θα τεθεί σε απομόνωση για μια εβδομάδα, στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου που τηρείται λόγω της πανδημίας. Πιθανότατα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA θα είναι στο ίδιο κελί με τον άλλοτε αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο. Βεβαίως, για να γίνει αυτό, κάποιος πρέπει να φύγει από το συγκεκριμένο κελί, κι αυτό είναι κάτι που θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ