Αγρίνιο: Προφυλακιστέος ο ιερέας για βιασμό ανηλίκων – Μυστήριο με 19χρονη που κρυβόταν στην ντουλάπα του

Τον δρόμο για τη φυλακή έδειξαν ανακρίτρια και εισαγγελέας, στον 49χρονο ιερέα από το Αγρίνιο, ο οποίος κατηγορείται για παιδική πορνογραφία, βιασμό και ασέλγεια κατά συρροή. Είχε προηγηθεί η απολογία του ιερέα δια υπομνήματος, αφού απορρίφθηκε από το Δικαστικό Συμβούλιο το αίτημα ακύρωσης της προδικασίας που κατέθεσε χθες ο συνήγορος υπεράσπισής του.

Ο ίδιος ο 49χρονος αρνείται τις κατηγορίες, ωστόσο, δεν έπεισε τους δικαστικούς λειτουργούς, οι οποίοι έκριναν ότι συντρέχουν λόγοι προφυλάκισής του μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

Ο ιερέας αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Τρίπολης για μια υπόθεση που δρομολογήθηκε μετά τις αποκαλύψεις 27χρονης για τη σεξουαλική παρενόχληση που φέρεται να υπέστη από τον ιερέα, όταν ήταν 12 ετών, αλλά και την καταγγελία της 22χρονης αδελφής της ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον 49χρονο. Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου συγκεντρώθηκαν και σήμερα νέες γυναίκες, που αποδοκίμασαν τον ιερέα και φώναξαν συνθήματα.

Σε δηλώσεις της έξω από τα δικαστήρια, η δικηγόρος των δύο κοριτσιών τόνισε πως έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και εξέφρασε την ελπίδα αυτή η υπόθεση να γίνει αφορμή για να ανοίξουν κι άλλα στόματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, κατά τη σύλληψη του ιερέα οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στη ντουλάπα μια 19χρονη, η οποία φαίνεται ότι διέμενε στο σπίτι του κληρικού.

Πηγή: ΕΡΤ, agrinionews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ