Γλυκά Νερά: Στην Αθήνα μεταβαίνει η μητέρα της Καρολάιν – Θα παραλάβει τη μικρή Λυδία

Στην Αθήνα μεταβαίνει η μητέρα της Καρολάιν, προκειμένου να παραλάβει την εγγονούλα της, έπειτα από την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων να ανατεθεί προσωρινά η επιμέλεια της μικρής Λυδίας στην οικογένεια της αδικοχαμένης 20χρονης.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, η μητέρα της Καρολάιν πήρε το πλοίο της γραμμής από την Αλόννησο και έφτασε στο Βόλο στις 16.35 το απόγευμα. Εκεί την περίμενε ο δικηγόρος της οικογένειας, Θανάσης Χαρμάνης, με το αυτοκίνητό του. Ο δικηγόρος εισήλθε στο γκαράζ του πλοίου με το αυτοκίνητο και παρέλαβε τη μητέρα της Καρολάιν, ενώ λίγα λεπτά αργότερα αναχώρησαν με προορισμό την Αθήνα. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, αύριο η γιαγιά θα παραλάβει την εγγονούλα της.

Σημειώνεται ότι η Εισαγγελία Ανηλίκων αποφάσισε έχοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ως γνώμονα τη διασφάλιση της ομαλής σωματικής και ψυχικής διάπλασης του παιδιού.

Από τον 33χρονο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ήδη κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού για τη δολοφονία της Καρολάιν, αφαιρείται προσωρινά και η γονική μέριμνα. Η οικογένειά του, βάσει της εισαγγελικής διάταξης, θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το μωρό πέντε ημέρες τον μήνα – 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι- στην Αλόννησο και μόνο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ