Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις – “Η Καρολάιν έψαχνε σπίτι στο κέντρο της Αθήνας”

Διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα κοντά στο Σύνταγμα, έψαχνε η 20χρονη Καρολάιν, όπως αποκάλυψε η Σταματία Μάρκου, συνήγορος της Ελένης Μυλωνοπούλου, η οποία ήταν σύμβουλος ψυχικής υγείας του ζευγαριού.

“Η αναζήτηση της συμβούλου ψυχικής υγείας έγινε λόγω των προβλημάτων που ήδη υπήρχαν στον γάμο. Ήθελε να φύγει, είχε αναζητήσει κατοικία στο κέντρο της Αθήνας, συμβουλευόταν την κ. Μυλωνοπούλου με ποιον τρόπο να διαχειριστεί ότι ήταν μια νεαρή μανούλα. Είχε επισκεφθεί το ακίνητο. Ήταν ένα διαμέρισμα κοντά στο Σύνταγμα, διότι είχε κάνει αναζήτηση για να ξεκινήσει σπουδές στην ζαχαροπλαστική και ήθελε να μένει κοντά στη σχολή όπου θα φοιτούσε”, ανέφερε η κ. Μάρκου, λέγοντας πως η σχέση τους είχε φτάσει σε τέλμα.

“Έχουν δει το φως της δημοσιότητας πολλά στοιχεία, με τα οποία φαίνεται ότι έχει γίνει μια δραστηριότητα από το κινητό της δολοφονηθείσας. Αμφιβάλλουμε εάν πράγματι οι δραστηριότητες αυτές έχουν γίνει από το δικό της κινητό διότι αυτό που είχε αντιληφθεί η κ. Μυλωνοπούλου είναι ότι η Καρολάιν τον φοβόταν πάρα πολύ. Η βοήθεια που αναζητούσε ήταν πώς θα το διαχειριστεί αυτό” είπε η δικηγόρος.

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας εκτιμά επίσης ότι μήνυμα που έλαβε από την Καρολάιν για να διακόψουν τις συνεδρίες δεν είναι διόλου απίθανο να είχε σταλεί από τον ίδιο τον δολοφόνο, τόνισε η κ. Μάρκου. Σύμφωνα με την ίδια, η κ. Μυλωνοπούλου προέτρεψε την Καρολάιν να μιλήσει με τη μητέρα της αλλά εκείνη αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν θέλει να τη στεναχωρήσει και να την απογοητεύσει.

Τι αποκαλύπτει η Realnews

«Η Καρολάιν τον φοβόταν και ήθελε να τον εγκαταλείψει από τον Νοέμβριο», αποκαλύπτει στη Realnews που κυκλοφορεί η σύμβουλος ψυχικής υγείας του ζευγαριού. Η εφημερίδα έχει εκτενές ρεπορτάζ για τις έρευνες των Αρχών στους τραπεζικούς λογαριασμούς του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου και της 20χρονης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ