Δήλωση-σοκ από τον δικηγόρο της οικογένειας της Καρολάιν: Ο δολοφόνος απαίτησε από τη μητέρα της να πληρώσει το φέρετρο

Σε μια δήλωση που προκαλεί ανατριχίλα προχώρησε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης. Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ ρωτήθηκε εάν η μητέρα της άτυχης 20χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, βοηθούσε οικονομικά το ζευγάρι. “Λέτε να μην το ξέρω; Έχουν προκύψει αυτά τα στοιχεία. Εκείνο που θέλω να πω και να κλείσω είναι το εξής. Δεν θέλω να το σχολιάσω γιατί φοβάμαι ότι θα παρεκτραπώ. Φαντάζομαι θα μείνετε άναυδοι όπως έμεινα κι εγώ χθες” είπε ο κ. Χαρμάνης, ο οποίος είχε μεταβεί στην Αλόννησο για να συναντήσει τη μητέρα του θύματος και έριξε τη “βόμβα”. “Το φέρετρο της Καρολάιν απαίτησε ο δράστης να το πληρώσει η μητέρα της, και το πλοίο” ανέφερε ο κ. Χαρμάνης και όσοι βρίσκονταν στην εκπομπή “πάγωσαν”.

“Τους έδινε 1.000 ευρώ τον μήνα”

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο ο Θανάσης Χαρμάνης αποκάλυψε ότι η οικογένεια της Καρολάιν βοηθούσε οικονομικά το ζευγάρι δίνοντάς τους 1.000 το μήνα, ενώ πλήρωσε και την αξία του οικοπέδου που αγόρασαν. “Θα εκπλήξω κι εσάς όπως εξέπληξα και την κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων. Να σας πω ότι η μητέρα της Καρολάιν έδινε 1.000 ευρώ το μήνα ενίσχυση οικογενειακού εισοδήματος και η μητέρα της Καρολάιν είναι αυτή που πλήρωσε την αξία του οικοπέδου”, ανέφερε, σημειώνοντας πως αυτό το έμαθε μέσα από την απολογία του συζυγοκτόνου.

“Έψαχνε σπίτι στο κέντρο της Αθήνας”

Διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα κοντά στο Σύνταγμα, έψαχνε η 20χρονη Καρολάιν, όπως αποκάλυψε η Σταματία Μάρκου, συνήγορος της Ελένης Μυλωνοπούλου, η οποία ήταν σύμβουλος ψυχικής υγείας του ζευγαριού.

“Η αναζήτηση της συμβούλου ψυχικής υγείας έγινε λόγω των προβλημάτων που ήδη υπήρχαν στον γάμο. Ήθελε να φύγει, είχε αναζητήσει κατοικία στο κέντρο της Αθήνας, συμβουλευόταν την κ. Μυλωνοπούλου με ποιον τρόπο να διαχειριστεί ότι ήταν μια νεαρή μανούλα. Είχε επισκεφθεί το ακίνητο. Ήταν ένα διαμέρισμα κοντά στο Σύνταγμα, διότι είχε κάνει αναζήτηση για να ξεκινήσει σπουδές στην ζαχαροπλαστική και ήθελε να μένει κοντά στη σχολή όπου θα φοιτούσε”, ανέφερε η κ. Μάρκου, λέγοντας πως η σχέση τους είχε φτάσει σε τέλμα.

“Έχουν δει το φως της δημοσιότητας πολλά στοιχεία, με τα οποία φαίνεται ότι έχει γίνει μια δραστηριότητα από το κινητό της δολοφονηθείσας. Αμφιβάλλουμε εάν πράγματι οι δραστηριότητες αυτές έχουν γίνει από το δικό της κινητό διότι αυτό που είχε αντιληφθεί η κ. Μυλωνοπούλου είναι ότι η Καρολάιν τον φοβόταν πάρα πολύ. Η βοήθεια που αναζητούσε ήταν πώς θα το διαχειριστεί αυτό” είπε η δικηγόρος.

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας εκτιμά επίσης ότι μήνυμα που έλαβε από την Καρολάιν για να διακόψουν τις συνεδρίες δεν είναι διόλου απίθανο να είχε σταλεί από τον ίδιο τον δολοφόνο, τόνισε η κ. Μάρκου. Σύμφωνα με την ίδια, η κ. Μυλωνοπούλου προέτρεψε την Καρολάιν να μιλήσει με τη μητέρα της αλλά εκείνη αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν θέλει να τη στεναχωρήσει και να την απογοητεύσει.

Τι αποκαλύπτει η Realnews

«Η Καρολάιν τον φοβόταν και ήθελε να τον εγκαταλείψει από τον Νοέμβριο», αποκαλύπτει στη Realnews που κυκλοφορεί η σύμβουλος ψυχικής υγείας του ζευγαριού. Η εφημερίδα έχει εκτενές ρεπορτάζ για τις έρευνες των Αρχών στους τραπεζικούς λογαριασμούς του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου και της 20χρονης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ