Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις – Πώς ο πιλότος ξεφορτώθηκε την κάρτα μνήμης και τα χρυσαφικά

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τις κινήσεις του πιλότου μετά τη δολοφονία της συζύγου του μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Ένα από τα στοιχεία που “πρόδωσαν” τον 33χρονο ήταν η ανακολουθία στον χρόνο που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από το καταγραφικό των καμερών ασφαλείας του σπιτιού. Ο δράστης είπε ότι αυτό έγινε κατά την είσοδο των ληστών γύρω στις 5 παρά 10. Όμως, όπως διαπιστώθηκε ήταν γύρω στη 01.30 όταν ο ίδιος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, την έκοψε σε κομμάτια και σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, την πέταξε στην τουαλέτα και τράβηξε το καζανάκι.

Σε ό,τι αφορά τα χρήματα που πήραν οι υποτιθέμενοι δράστες, αυτά δεν βρέθηκαν ποτέ. Ο 33χρονος είχε υποστηρίξει αρχικά ότι υπήρχαν περίπου 10.000 ευρώ σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι Monopoly, λέγοντας ότι είχε υποδείξει το σημείο όπου ήταν κρυμμένα στους “φανταστικούς” δράστες. Όπως είπε στους αστυνομικούς, χρήματα δεν υπάρχουν.

Για τα χρυσαφικά, ανέφερε, αντίθετα, ότι πράγματι υπήρχαν. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, υποστήριξε ότι τα πήρε, τα έκρυψε σε κάποιο σημείο, το οποίο δεν έχει υποδείξει ακόμα στις αρχές και έπειτα από μέρες επέστρεψε, τα πήρε και τα πέταξε αλλού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ