Γλυκά Νερά: Ο διάλογος των αστυνομικών με τον σύζυγο της Καρολάιν στο μνημόσυνο – ΒΙΝΤΕΟ

Τον διάλογο των αστυνομικών με τον σύζυγο και καθ’ ομολογία δολοφόνο της Καρολάιν την ώρα του μνημόσυνου στην Αλόννησο, πριν τον οδηγήσουν με ελικόπτερο στη ΓΑΔΑ, αποκάλυψε η Δημοτική Σύμβουλος του νησιού, Χαρίκλεια Θεοδώρου, η οποία βρισκόταν δίπλα στη μητέρα της άτυχης 20χρονης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η κα Θεοδώρου είπε ότι “σήμερα η Αλόννησος δυστυχώς ζει ακόμη έναν θάνατο. Τον θάνατο του Μπάμπη. Γιατί σήμερα για εμάς πέθανε και ο Μπάμπης. Και ξαναπεθαίνει και η Καρολάιν. Η μαμά της ζει ακόμη έναν θάνατο, αυτόν του Μπάμπη γιατί τον θεωρούσε παιδί της”. Σύμφωνα με τη δημοτική σύμβουλο, “δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Εγώ τον υπερασπιζόμουν συνέχεια και στα social media όταν άκουγα ότι έχει σχέση με την υπόθεση. Έλεγα ότι 99,9% είναι ψέματα όλα αυτά”.

Αναφερόμενη στη σχέση του ζευγαριού, τόνισε ότι “ήταν αγαπημένο ζευγάρι. Δεν έδειχναν ότι είχαν προβλήματα. Ούτε οι δικοί της ήξεραν κάτι. Μέχρι την τελευταία στιγμή η Καρολάιν έλεγε στη μαμά της ότι όλα είναι καλά, ότι ετοιμάζουν το σπίτι τους. Μόνο μια κολλητή φίλη της ήξερε ότι είχαν προβλήματα”.

Η κα Θεοδώρου, η οποία ήταν δίπλα στη σκηνή που ο πιλότος σφιχταγκάλιασε τη μητέρα της Καρολάιν πριν φύγει από το μνημόσυνο, είπε ότι “περιμέναμε για να χαιρετήσουμε περίπου πέντε λεπτά προκειμένου να τελειώσει αυτή η έντονα συγκινησιακά φορτισμένη στιγμή που έκλαιγαν σφιχταγκαλιασμένοι. Δεν τον είχαν καλέσει ακόμα στην Αστυνομία όταν έγινε αυτό”.

Σύμφωνα με την κα Θεοδώρου όταν τον πλησίασαν ντόπιοι αστυνομικοί τού είπαν: “Μπάμπη πρέπει να μας ακολουθήσεις σε παρακαλώ. Έχουμε μια εξέλιξη που είναι πάρα πολύ σοβαρή και πρέπει να μας ακολουθήσεις. Τους ρώτησε “τι έγινε βρε παιδιά, τι έγινε;” και πήγε να πάρει το κινητό του για να πάρει κάποιο τηλέφωνο και εκείνη την ώρα τού είπαν “όχι τηλέφωνα. Είναι τηλεοράσεις εδώ, πρέπει να φύγουμε διακριτικά για το δικό σου καλό. Εκείνος επέμενε να ρωτάει τι έγινε. Τού απάντησαν τότε ότι έχουν συλλάβει έναν ύποπτο στο αεροδρόμιο και πρέπει να πας να τον δεις”.

Συνεχίζοντας την περιγραφή της η κα Θεοδώρου, υποστήριξε ότι ο Μπάμπης είπε ότι δεν ήθελε να τους ακολουθήσει και τους είπε να περιμένουν να τελειώσει το τρισάγιο και οι αστυνομικοί επέμεναν “Μπάμπη όχι. Είναι για το καλό σου, έχουμε ένα καινούριο στοιχείο που πρέπει να αξιολογηθεί”. Η δημοτική σύμβουλος πρόσθεσε ότι εκείνη τη στιγμή ξαναγκαλιάζει τη μητέρα της Καρολάιν και της λέει “πρέπει να φύγω. Μάλλον έχουν συλλάβει κάποιον ύποπτο και πρέπει να πάω για αναγνώριση”.

“Δεν το πίστευα όταν το πληροφορήθηκα” είπε η ίδια και πρόσθεσε: “ζούμε σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Έκλεισαν ακόμη ένα σπίτι, αυτό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Θρηνούν δύο μάνες. Η μία που ο γιος της θα είναι στη φυλακή και η άλλη που το παιδί της είναι στο χώμα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ