Ματίνα Παγώνη: Η… διπλή εμφάνιση στην πρεμιέρα του Ζαχαράτου και ο επικός διάλογος με τον Χασαπόπουλο

Στην πρεμιέρα της παράστασης του Τάκη Ζαχαράτου, «Πάμε γι’ άλλα» στο θέατρο Άλσος, θα βρεθεί απόψε η Ματίνα Παγώνη. Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας Πειραιά θα κάνει διπλή εμφάνισή καθώς θα βρίσκεται τόσο ανάμεσα στο κοινό όσο και στη… σκηνή. Κι αυτό, για ο Τάκης Ζαχαράτος την έχει συμπεριλάβει στις μιμήσεις του.

“Με κάλεσε. Έχω παρακολουθήσει πολλές φορές παραστάσεις του, δεν είναι η πρώτη φορά. Είναι φοβερός, πάντα είναι καλός. Έχει χιούμορ, είναι από τους καλύτερους μίμους” είπε η κ. Παγώνη που ρώτησε τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο εάν θα είναι στην πρεμιέρα. “Ξέρετε εμείς δεν πάμε στις πρεμιέρες, αλλά αν θέλετε να σας συνοδεύσω πολύ ευχαρίστως”. “Εγώ δεν έχω πρόβλημα, φίλοι είμαστε” του απάντησε.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μίλησε και για την κατάσταση της υγείας της, καθώς είχε ένα ατύχημα πριν από λίγο καιρό. “Προσπαθώ… με ένα χέρι στον γύψο, το πόδι είναι καλύτερα” είπε, σημειώνοντας πως πηγαίνει κανονικά στο νοσοκομείο για δουλειά.

Ο απολαυστικός διάλογος on air

Πριν από λίγες μέρες, στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε ο Τάκης Ζαχαράτος για την παράστασή του. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του τον περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη καθώς βγήκε ζωντανά και συνομίλησε μαζί του η Ματίνα ΠαγώνηΣυγκεκριμένα, οταν ο Γιώργος Παπαδάκης είπε στον Τάκη Ζαχαράτο ότι θα πάει στην πρεμιέρα του, ο γνωστός ηθοποιός του απάντησε ότι θα του επιτρέψει να κάτσει μαζί με την Ματίνα Παγώνη. Οι συνεργάτες του παρουσιαστή του “Καλημέρα Ελλάδα” είχαν φροντίσει να έχουν σε σύνδεση την πρόεδρο του ΕΙΝΑΠ. Ο Τάκης Ζαχαράτος την υποδέχθηκε με μια μίμηση της ίδιας, ενώ η κ. Παγώνη ξέσπασε σε γέλια. “Δεν το πιστεύω, δεν το πιστεύω” αναφώνησε η κ. Παγώνη.

“Είσαι φοβερός, είσαι πρώτος. Είσαι καλλιτέχνης φοβερός. Μου έφτιαξες την ημέρα, θα είναι πολύ όμορφη σήμερα η ημέρα” του είπε η Ματίνα Παγώνη, με τον Τάκη Ζαχαράτο να της λέει ότι είναι η αγαπημένη του. “Της έχω εκπλήξεις γιατί η κ. Παγώνη είναι η σούπερ σταρ της φετινής παράστασης. Είναι αξιαγάπητη και δέσαμε σαν ντουέτο. Είναι σταρ, έχει star quality” σημείωσε. “Τάκη, σταμάτα γιατί έχω κάταγμα στο χέρι και διάστρεμμα στο πόδι. Ειλικρινά!” απάντησε η Ματίνα Παγώνη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ