Τάκης Ζαχαράτος: Αποκάλυψε τι συνέβη την πρώτη φορά που μιμήθηκε την Άντζελα Δημητρίου

Στο “Άλσος” θα βρίσκεται και φέτος το καλοκαίρι ο Τάκης Ζαχαράτος για να παρουσιάσει την παράσταση «Πάμε για άλλα» και στο πλευρό του θα έχει ως guest star την Άντζελα Δημητρίου.

“Νομίζω η πιο μακροχρόνια σχέση που έχω κάνει στη ζωή μου – νομίζω και η Άντζελα – είναι η σχέση που έχουμε. Έχει περάσει σκαμπανεβάσματα, λατρεία και κατέληξε στη λατρεία. Την εκτιμώ, την αγαπώ, τη θαυμάζω και είναι πολύ συγκινητικό να βρίσκομαι στη σκηνή με μια κυρία που έχω μιμηθεί”, είπε ο αγαπημένος showman.

Ο Τάκης Ζαχαράτος θυμήθηκε την πρώτη του συνάντηση με την Άντζελα Δημητρίου στην Πάτρα. “Είναι καρναβάλι και η Άντζελα έχει έρθει με το σουξέ που λέγεται “Εσύ τι λες”, που καίγεται η Ελλάδα και μου λένε “ντύσου Άντζελα”. Και μπαίνω μέσα που είναι 4.000 κόσμος και δεν είναι μασκέ”, ανέφερε, λέγοντας πως μετά τον ζήτησε η Άντζελα Δημητρίου στο καμαρίνι. “Μπαίνω μέσα, συναντάει η μια Άντζελα την άλλη. Να αδυνατίσεις λίγο, έχεις χοντρά μπουτάκια”, είπε και περιέγραψε τι συνέβη στη συνέχεια, όταν βγήκε στη σκηνή ως Άντζελα.

Η Άντζελα Δημητρίου παραδέχτηκε ότι έχει αφήσει στο παρελθόν τα όποια προβλήματα είχαν οι δύο καλλιτέχνες. “Τα έχουμε λύσει όλα αυτά εμείς και είμαστε πάρα πολύ καλά. Από τη στιγμή που κάνει μια ντίβα και τη σέβεται, αυτό είναι τιμητικό” δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια.

“Όσο και καλά να κάνεις κάποιον, το αυθεντικό είναι πάντα αυθεντικό. Κι εγώ χαίρομαι που κάθομαι δίπλα σε έναν αυθεντικό άνθρωπο” σχολίασε ο Τάκης Ζαχαράτος και είπε ότι αυτό που χαρακτηρίζει την Άντζελα Δημητρίου είναι η αυθεντικότητά της: “Είναι για μένα ίσως η τελευταία ντίβα. Δεν μοιάζει με καμία, δεν μπορεί να τη μιμηθεί κανείς”.

Δείτε το βίντεο του MEGA

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ