Χανιά: Η μητέρα της 11χρονης πήρε ξανά κοντά της τα δύο παιδιά της – “Δεν λένε τα καλύτερα για μένα, αλλά…”

«Σήμερα ήταν μία καλή μέρα, γιατί πήρα τα παιδιά μου, είναι μαζί μου», δήλωσε στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα της 11χρονης,Ιωάννας που πήρε πάλι κοντά της τα δύο παιδιά της έπειτα από σύντομη παραμονή τους σε κοινωνική δομή. «Τα παιδιά είναι χαρούμενα, μου είχαν λείψει και οι προηγούμενες μέρες ήταν πολύ δύσκολες, οι πιο δύσκολες στη ζωή μου», είπε ακόμη η μάνα της 11χρονης.

«Ήταν ένας εφιάλτης, εύχομαι οι επόμενες μέρες να είναι λίγο καλύτερες», επισήμανε και πρόσθεσε: «Ο πόνος υπάρχει και θα υπάρχει για πάντα. Είναι κάτι που δεν φεύγει. Από δω και πέρα η ζωή μας θα είναι διαφορετική και μαζεύουμε δυνάμεις».

«Επειδή είναι παιδιά ακόμα, ελπίζουμε να το περάσουν πιο εύκολα, όμως σίγουρα θα έχουν έντονες αναμνήσεις», υπογράμμισε η μητέρα της Ιωάννας επισημαίνοντας ότι τα παιδιά όσο ήταν στην κοινωνική δομή είδαν από παιδοψυχολόγο. «Εύχομαι να το περάσουν πιο εύκολα από μας», συμπλήρωσε για να σπεύσει να εκφράσει τα παράπονά της για όσα λέγονται και ακούγονται για την ίδια.

«Δεν λένε τα καλύτερα λόγια για μένα, λένε ότι δεν πρόσεχα καλά τα παιδιά μου, ότι έχω ευθύνες για ότι έγινε. Εγώ τώρα τι να πω. Ξέρω ότι έχω μεγάλωνα αυτά τα παιδιά, εγώ ξέρω τον αγώνα που έδινα για να τα μεγαλώνω», είπε ακόμη η μητέρα της 11χρονης.

Δείτε το βίντεο από το Star:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ