Θρήνος στα Χανιά: Σήμερα η κηδεία της 11χρονης – Τι είπε η γιαγιά της στους αστυνομικούς – ΒΙΝΤΕΟ

Η Κρήτη θρηνεί για τον θάνατο της 11χρονης που εντοπίστηκε σε βραχώδες σημείο στην παραλία των Αγίων Αποστόλων, μόλις 15 λεπτά μακριά από το σπίτι της. Σήμερα στις 4 μ.μ. συγγενείς και φίλοι αναμένεται να της πουν το τελευταίο αντίο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, το κορίτσι μάλλον έπεσε από μεγάλο ύψος, από έναν βράχο που το ύψος υπολογίζεται στα 10 με 12 μέτρα. Το σημείο όπου βρέθηκε είναι απόκρημνο, ενώ όπως φαίνεται στα πλάνα πίσω είναι η παραλία των Αγίων Αποστόλων που συνήθως είναι πολυσύχναστη.

Η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας τόσο από την Αστυνομία όσο και από τον ιατροδικαστή. Εντός της ημέρας αναμένεται και το πόρισμα. Σύμφωνα με το MEGA εξετάζεται το ενδεχόμενο ο θάνατος της 11χρονης να ήταν ατύχημα ή όχι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο της τραγωδίας έφτασε χθες η γιαγιά της Ιωάννας, καθώς ήταν η πρώτη που ενημερώθηκε και όπως φέρεται να έχει καταθέσει στους αστυνομικούς, το τελευταίο διάστημα υπήρχαν κάποιες εντάσεις, όχι όμως κάτι που δεν συμβαίνει σε μια οικογένεια.

Συγκλονίζει ο αξιωματικός της Πυροσβεστικής που βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας

Όπως ανέφερε στο Creta24, ο Υποδιευθυντής Α’ Πυροσβεστικού Στόλου Χανίων, Επιπυραγός Κωνσταντίνος Μπόμπορης, η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 15:24 από την αστυνομία για την εξαφάνιση του ανήλικου κοριτσιού και άμεσα σύστησε ομάδα η οποία άρχισε τις έρευνες. Ωστόσο λίγο αργότερα και ενώ «σάρωναν» συγκεκριμένη περιοχή ειδοποιήθηκαν πως το κορίτσι εντοπίστηκε νεκρό από πολίτες. «Είμαι και εγώ πατέρας, έχω μία κόρη. Είναι 15 χρονών και φανταστείτε την ώρα που είδα και εγώ το γεγονός πώς ένιωσα σαν πατέρας», δήλωσε συγκλονισμένος o κ. Μπόμπορης.

Το βίντεο

Σε βίντεο που δημοσίευσε το Flashnews.gr, από κάμερα ασφαλείας της περιοχής, φαίνεται το 11χρονο κορίτσι να κινείται στον κόμβο της Χρυσής Ακτής με κατεύθυνση προς τη θάλασσα. Λίγο αργότερα βρέθηκε στο σημείο στους Αγίους Αποστόλους όπου, πέφτοντας από μεγάλο ύψος, έχασε τη ζωή του. Δείτε στο 0:30 δεξιά στην οθόνη, το άτυχο κοριτσάκι να κινείται στον κόμβο Χρυσής Ακτής.

Με πληροφορίες από MEGA/creta24.gr/flashnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ