Υπόθεση Φουρθιώτη: Νέο ΒΙΝΤΕΟ δείχνει τον δράστη με το καλάσνικοφ στο χέρι – Ξεκινά έρευνα για τις καταγγελίες Βρούτση

Και νέο βίντεο από τον δράστη της επίθεσης κατά του σπιτιού του Μένιου Φουρθιώτη, βλέπει το φως της δημοσιότητας, τη στιγμή που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ξεκινά αύριο από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών η προκαταρκτική έρευνα σε βάρος του παρουσιαστή, έπειτα από τις καταγγελίες που είχε κάνει ο πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

Σύμφωνα με το ΟΡΕΝ, ήδη, οι αστυνομικοί έχουν έτοιμο τον κατάλογο με τους μάρτυρες που θα καλέσουν, ξεκινώντας από τους υπαλλήλους του υπουργείου μέχρι τον πρώην υπουργό, ο οποίος σε συνέντευξή του είχε μιλήσει για απαράδεκτο τρόπο του παρουσιαστή και απειλές προς τους υπαλλήλους.

Ο τηλεοπτικός σταθμός μετέδωσε, στο μεταξύ, ένα νέο βίντεο από κάμερες ασφαλείας, στο οποίο απεικονίζεται ο ένας εκ των δραστών, λίγο αφού έχει πυροβολήσει κατά του σπιτιού του Μένιου Φουρθιώτη, το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου. Ο δράστης έχει καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και κρατάει το καλάσνικοφ, ενώ τρέχει να εξαφανιστεί. Το υλικό αυτό φαίνεται πως βοήθησε τις έρευνες της αστυνομίας προκειμένου να “αποκρυπτογραφηθεί” η διαδρομή των δραστών και να εντοπιστούν τα ίχνη του αυτοκινήτου και της μηχανής που χρησιμοποίησαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ