Χανιά: Απειλεί με μηνύσεις και αγωγές η ιδιοκτήτρια του γηροκομείου – Έστησαν πλεκτάνη για οικονομήσουν

Απαντήσεις στα όσα καταγγέλλουν πρώην υπάλληλοι του γηροκομείου, αλλά και συγγενείς ηλικιωμένων που φιλοξενήθηκαν στην εν λόγω δομή επιχείρησε να δώσει η ιδιοκτήτρια του οίκου ευγηρίας των Χανίων, Γεωργία Λιονάκη. Μιλώντας στο Mega, η κα. Λιονάκη χαρακτήρισε τους μάρτυρες αναξιόπιστους και τα όσα ακούγονται για την επιχείρησή της ψευδή και συκοφαντικά λέγοντας ότι «η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει».

«Θα στείλω σε όλους αγωγές και μηνύσεις, αυτό είναι ξεκάθαρο», δήλωσε στο Mega η ιδιοκτήτρια του οίκου ευγηρίας. «Είναι όλα ψέματα, δεν στέκει τίποτα», είπε ακόμη η κα. Λιονάκη. «Αν είχε βρεθεί το τόσο, θα μας είχαν κλείσει μέσα», επισήμανε και πρόσθεσε: «Έχουν κάνει μία πλεκτάνη γύρω από μας κάποιοι και δημιούργησαν αυτή την εικόνα, μας έκαναν ζημιά για να οικονομήσουν χρήμα. Το χρήμα μόνο, τίποτε άλλο».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της στο Mega, η ιδιοκτήτρια του γηροκομείου επανέλαβε ότι σε κανέναν από τους ελέγχους που της έγιναν δεν βρέθηκε κάτι το επιλήψιμο. Τονίζει πως η ίδια και η επιχείρησή της δεν εμπλέκονται σε ύποπτες μεταβιβάσεις ακινήτων και πως κανένας από τους υπαλλήλους, δεν κακομεταχειριζόταν κάποιον από τους ηλικιωμένους.

«Όλα αυτά που λένε ότι τις κακοποιούμε, ότι τις κάνουμε και τις δείχνουμε, όταν ήρθαν και μου έκαναν έλεγχο, γιατί δεν βρήκαν τίποτα;», είπε ακόμη η κα. Λιονάκη.

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ