Διπλό φονικό στα Ανώγεια – Καταπέλτης ο εισαγγελέας: Κανένα ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του διπλού φονικού στα Ανώγεια της Κρήτης...

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του διπλού φονικού στα Ανώγεια της Κρήτης. Ο Εισαγγελέας ολοκληρώνοντας την αγόρευσή του πρότεινε την ενοχή του Μανώλη Καλομοίρη, χωρίς το ελαφρυντικό του “εν βρασμώ ψυχής”.

Ο Εισαγγελέας τόνισε πως δεν δικαιολογείται το ελαφρυντικό του “εν βρασμώ ψυχής” για τον κατηγορούμενο καθώς είχε πάρει το όπλο πριν από τη συμπλοκή του πατέρα του με τον Γιώργο Ξυλούρη.

Ο Εισαγγελέας κατά την αγόρευσή του παρουσίασε τα γεγονότα επισημαίνοντας ότι Γιώργος Ξυλούρης πυροβόλησε τον Λευτέρη Καλομοίρη κατά τη διάρκεια της πάλης τους και ότι ο Μανώλης Καλομοίρης πυροβόλησε τον Γιώργο Ξυλούρη επτά φορές με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η εκδίκαση της υπόθεσης του διπλού φονικού στα Ανώγεια, συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων ενώ μετά την πρόταση του εισαγγελέα θα ακολουθήσουν οι αγορεύσεις των δικηγόρων.

Πηγή πληροφοριών: cretalive.gr, flashnews.gr

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google