Κόρινθος – Ο δημοτικός σύμβουλος που βγήκε με τα εσώρουχα στην τηλεδιάσκεψη: Ήταν θέμα τεχνολογίας

Δεν είναι λίγα τα ευτράπελα που έχουν συμβεί στο πλαίσιο των τηλεδιασκέψεων, οι οποίες έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Ένα από αυτά σημειώθηκε στις 14 Απριλίου κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου στην Κόρινθο όταν ένας δημοτικός σύμβουλος εμφανίστηκε με τα εσώρουχα.

Μόλις οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στη τηλεδιάσκεψη είδαν το πλάνο έσπευσαν να ενημερώσουν τον δημοτικό σύμβουλο. “Βάλε καλύτερα την κάμερα να φαίνεται μόνο το πρόσωπο. (Αυτό είναι το θέμα …), Κατάλαβες έτσι;”, λέει ο Πρόεδρος στον δημοτικό σύμβουλο με εκείνον να απαντά καταφατικά.

“Θέμα τεχνολογίας. Δεν το κατάλαβα καλά. Εντάξει. Μέσα στο σπίτι ήμουν, ήμουν με τα εσώρουχα όντως. Αλλά δεν το κατάλαβα καθόλου ότι η κάμερα μου έφυγε κάπως προς τα κάτω” είπε ο Γιώργος Πιετρής μιλώντας στο Mega και την εκπομπή “Live News”.

“Μία κακιά στιγμή. Ζήτησα και εγώ συγγνώμη, γιατί από τη στιγμή που είναι η κάμερα απέναντι φάνηκε, εντάξει, λογικό είναι. Ήταν ένα ατυχές σημείο το οποίο ήταν θέμα τεχνολογίας, καθαρά” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ