“Παρατράγουδο” σε τηλεδιάσκεψη στην Κόρινθο: Δημοτικός σύμβουλος εμφανίστηκε… με τα εσώρουχα

Ένα ευτράπελο από τα πολλά που έχουν συμβεί στο πλαίσιο των τηλεδιασκέψεων, οι οποίες έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, σημειώθηκε στις 14 Απριλίου κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου στην Κόρινθο.

Ειδικότερα, ένας εκ των συμμετεχόντων ”πιάστηκε” με ”ελαφρά” ενδυμασία, προσπαθώντας να συνδεθεί στην συνομιλία, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση των υπολοίπων συμμετεχόντων.

Συγκεκριμένα, όπως παρατήρησαν τα άλλη μέλη του δημοτικού συμβουλίου και φαίνεται και από το βίντεο, εμφανίστηκε μπροστά στην κάμερα μόνο τα εσώρουχά του, προσπαθώντας να την φτιάξει έτσι ώστε να δείχνει μόνο το πρόσωπό του.

Η εικόνα αυτή μάλιστα καταγράφηκε αρκετές φορές, με ορισμένους από τους συμμετέχοντες να επισημαίνουν ότι πρέπει να ντυθεί άμεσα γιατί «αυτή δεν είναι εικόνα δημοτικού συμβουλίου». «Θα μας βγάλει το Ράδιο Αρβύλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος με τον δημοτικό σύμβουλο, ωστόσο, να εμφανίζεται πιο καθησυχαστικός λέγοντας «δεν πειράζει».

Ακολουθεί η στιχομυθία μεταξύ προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και συμβούλου:

– Έλα Πρόεδρε ακούω !

– Βάλε καλύτερα την κάμερα να φαίνεται μόνο το πρόσωπο. (Αυτό είναι το θέμα …)

– Ναι ρε.

– Κατάλαβες έτσι ;

– Ναι ναι.

Παρεμβαίνει άλλος σύμβουλος : Τρομάξαμε !

– Δεν πειράζει, δεν πειράζει !

Πηγή πληροφοριών: hlektra.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ