Θεσσαλονίκη: Για δεύτερη μέρα μαθητής στη Θέρμη αρνήθηκε να κάνει self test – Τι λέει ο διευθυντής

Για δεύτερη μέρα μαθητής στο 1ο ΓΕΛ Θέρμης στη Θεσσαλονίκη προσήλθε για μάθημα χωρίς να έχει μαζί του τη βεβαίωση αρνητικού self test όπως υποχρεούται με βάση τα ισχύοντα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Ο διευθυντής του σχολείου δεν του επέτρεψε να μπει στην αίθουσα για μάθημα. Στο σχολείο βρέθηκαν αστυνομικοί καθώς ο διευθυντής του σχολείου είχε ενημερώσει από χθες τις Αρχές. Σύμφωνα με το ΟΡΕΝ, ο διευθυντής του σχολείου είχε καταγγείλει τον πατέρα του συγκεκριμένου μαθητή ότι του μίλησε με ανάρμοστο τρόπο.

“Ο μαθητής είναι ανένδοτος, θέλει να παραμείνει στο σχολείο και να παρακολουθήσει το μάθημα. Αυτό το πράγμα δεν μπορεί να γίνει, γιατί ο νόμος δεν επιτρέπει να μπει μέσα στο σχολείο χωρίς να έχει κάνει το self test και να έχει τη σχολική κάρτα. Αρνείται να το κάνει. Θα πρέπει να βρούμε τρόπο να εμποδίσουμε τον μαθητή να μην μπει μέσα στην τάξη”, είπε ο διευθυντής του σχολείου.

“Χθες είχαν εμφανιστεί οι γονείς, οι οποίοι έχουν την ίδια αντίληψη με το παιδί και από τους οποίου υπέστη bullying, με απειλές και ύβρεις. Μέχρι και προδότη με είπαν… Νιώθω πάρα πολύ άσχημα που είμαι υποχρεωμένος να μην επιτρέψω σε έναν μαθητή να παρακολουθήσει. Από εκεί και πέρα, προσπαθούμε να βρούμε μία λύση”, πρόσθεσε.

Πηγή ΦΩΤΟ: THESSTODAY.GR

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ